Redactia.ro
Home » Monden » Statuia Prințesei Diana, catalogată drept „hidoasă”. Gafa de proporții făcută de BBC

Statuia Prințesei Diana, catalogată drept „hidoasă”. Gafa de proporții făcută de BBC

GALERIE FOTO (3) Statuia Prințesei Diana, catalogată drept hidoasă

Statuia Prințesei Diana, catalogată drept „hidoasă”. Prințul William și Prințul Harry s-au reunit joi, 1 iulie, ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani, pentru a dezveli statuia comandată în onoarea acesteia. Pe internet, fotografiile cu statuia Dianei au făcut furori, iar producătorul de documentare Neil Crombie și-a spus părere despre această imaginea Dianei, pe care o consideră hidoasă. Surprinzător a fost faptul că postarea a primit like de la postul BBC Radio 4.

Statuia Prințesei Diana, catalogată drept „hidoasă”. Gafa de proporții făcută de BBC

Statuia Prințesei Diana, catalogată drept „hidoasă”. Pe 1 iulie, ziua în care Prințesa Diana ar fi trebuit să împlinească 60 de ani, cei doi fii ai săi, William și Harry au dezvelit statuia făcută special în memoria ei. Statuia creată de Ian Rank-Broadley o înfățișează pe Prințesa de Wales ținând, ocrotitor, doi copii, în timp ce un băiețel se află în spatele lor. Imaginile cu statuia au făcut înconjurul internetului, iar multă lume a lăudat gestul celor doi frați. Ei bine, producătorul de documentare Neil Crombie s-a declarat nemulțumit de statuia Prințesei Diana.

Acesta a postat pe Twitter o poză cu statuia de broz , alături de care comentariul „Îmi pare rău, dar asta este hidoasă. Simon le Bon s-a trasformat în travestit în încercarea de a salva de la pericol copiii din țările în curs de dezvoltare„. Surprinzător a fost faptul că la scurt timp, contul oficial al postului BBC Radio 4 a dat like la comentariu, lucru care a stârnit controverse. Un purtător de cuvânt al postului a declarat că a fost vorba despre o greșeală și că aprecierea postării a fost dată accidental.

Postarea lui Neil Crombie

Ce semnificație au cei trei copii din jurul Prințesei Diana?

Statuia dezvelită de William și Harry în grădina Palatului Kensington o arată pe Prințesa Diana înconjurată de trei copii, purtând o bluză elegantă, cu centură lată și o fustă creion. Detaliul care a atras curiozitatea oamenilor a fost faptul că mâinile sale sunt așezate ușor pe umerii a doi copii, un băiat și o fată, în timp ce în spatele ei se află un băiat. Întrebările au apărut imediat, mai ales că niciuna dintre statui nu seamănă cu cei doi frați, sau cu vreunul dintre nepoții Prințesei Diana. Potrivit unui expert al Palatului Kensington, figura prințesei si a celor trei copii semnifică „universalitatea şi impactul pe care l-a avut Prinţesa. Portretul şi stilul de îmbrăcăminte s-au bazat pe ultima perioadă a vieţii sale, pe măsură ce a câştigat încredere în rolul ei de ambasador pentru cauze umanitare şi îşi propune să transmită caracterul, eleganţa şi compasiunea ei„.

Statuia Prințesei Diana, catalogată drept hidoasă
Statuia Printesei Diana
Statuia Printesei Diana

De-a lungul anilor, prințesa Diana a primit titlul de „Prințesă Inimilor”, această denumire fiind dobândită datorită activităților caritabile pe care Prințesa de Wales le făcea. În 1987, mama lui William și a lui Harry a dat mâna cu un pacient infectat cu HIV, la Spitalul London Middlesex, ca o lecție pentru cei care considerau și consideră că această boală poate fi transmisă prin atingere. În fața statuii este o piatră de pavaj cu un extras din poezia „Măsura unui om”, poezie inclusă și în programul pentru slujba de pomenire din 2007 pentru Diana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: