Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică, despre cariera fiului său. Ce sfat i-a dat artistul lui Radu Ștefan: „Ce statut ai tu?”

Ștefan Bănică, despre cariera fiului său. Ce sfat i-a dat artistul lui Radu Ștefan: „Ce statut ai tu?”

GALERIE FOTO (5) Câți bani câștigă Ștefan Bănică din concerte.

Ștefan Bănică, despre cariera fiului său. Celebrul artist are trei copii cu trei femei diferite. Radu Ștefan este fiul cel mare al cântărețului, iar în ultimii ani a demonstrat că i-a moștenit talentul părintelui său. Cu toate astea, Ștefan Bănică Jr. a declarat că nu a fost de acord ca fiul său să apară la televizor pentru că este fiul lui, ci pentru realizările sale.

Ștefan Bănică, despre cariera fiului său. Ce sfat i-a dat artistul lui Radu Ștefan: „Ce statut ai tu?”

Ștefan Bănică, despre cariera fiului său. Juratul de la X Factor este îndrăgit de milioane de români, dar a preferat să-și țină departe familia de lumina reflectoarelor. Recent, Ștefan Bănică Jr. a fost invitat în podcast-ul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre copiii săi, Radu Ștefan, Violeta și Alexandru.

Fiul cel mare al artistului are 19 ani, iar în ultima perioadă s-a făcut remarcată datorită talentului său muzical și actoricesc. Fostul soț al Andreei Marin a mărturisit că nu a fost de acord ca Radu Ștefan să participe la show-ul de talente, „Te cunosc de undeva”. Potrivit acestuia, tânărul a primit propunerea cu un an înainte să intre la actorie, iar tatăl său l-a sfătuit să nu participe.

În schimb, Ștefan Bănică Jr. i-a propus să meargă la o facultate bună și să își creeze o carieră pentru a deveni cunoscut datorită realizărilor sale, și nu pentru că este fiul lui Ștefan Bănică. „„Pe Ștefan al meu eu nu l-am lăsat la «Te cunosc de undeva». L-au chemat cu un an înainte și i-am zis «Bă, hai să ne gândim, ce statut ai tu? Ești băiatul lui Bănică. Nu vrei mai bine să intri la o facultate? Am statut de student sau te faci controlor sau te faci cosmonaut. Nu e mai bine decât băiatul lui Bănică?» «Ba da.» Și nu că a intrat la Teatru, a intrat primul la Teatru. Ca dovadă, m-a ascultat, a intrat la «Te cunosc de undeva» și era studentul la Actorie Radu Ștefan Bănică, parcă suna mai bine”, a povestit Ștefan Bănică. De asemenea, artistul a precizat că Delia Nartea, colega sa de teatru i-a fost mentor lui Radu Ștefan, motiv pentru care fiul său a reușit să intre cu brio la teatru.

Regretul pe care Ștefan Bănică îl are față de copiii săi, Radu și Violeta

Actorul are trei copii cu trei femei diferite, dar iubirea pentru ei este aceeași, fără îndoială. Radu Ștefan i-a moștenit talentul tatălui său, iar Violeta îndrăgește același domeniu. Fiul cel mic, Alexandru l-a ajutat pe Ștefan să nu intre în depresie în perioada pandemiei, acesta fiind obișnuit cu spectacolele.

Dar artistul și-a dat seama că în ciuda acestei situații complicate, a câștigat momente de neuitat alături de fiul său. Juratului de la X Factor îi pare rău nu a petrecut atât de mult timp și cu Radu și Violeta. „Am învățat că dacă pici într-o depresie, nu te ajută la nimic. Totdeauna trebuie să existe din orice o parte plină a paharului. La mine a fost că eu am stat cu copilul meu cel mic. Cu Alexandru am stat și asta a fost partea plină a paharului. Cine îmi mai dă mie înapoi anii pe care nu i-am petrecut așa cum aș fi vrut cu Ștefan, cu Violeta? Cu ăsta mic am stat, am stat doi ani jumate zi de zi, ceea ce este cel mai mare câștig. Dacă n-ar fi venit pandemia asta, n-aș fi atât de bogat pe cât m-a îmbogățit acest copil”, povestește artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: