Redactia.ro
Home » Monden » Ştefan Bănică jr. şi-a trimis fiul de 20 de ani la muncă! Radu a şi vrut să plece din ţară

Ştefan Bănică jr. şi-a trimis fiul de 20 de ani la muncă! Radu a şi vrut să plece din ţară

Radu Bănică, fiul de 20 de ani al lui Ştefan Bănică jr., munceşte ca să-şi facă tatăl mândru. Este drept, nici satisfacţiile materiale şi cele profesionale nu sunt de neglijat.

Băiatul a intrat deja în lumea televiziunii, unde a obţinut contracte bănoase, dar cochetează şi cu actoria. De asemenea, este asaltat cu oferte şi pentru prezentarea de evenimente.

Radu Bănică este şi student

Pe lângă toate aceste activităţi menite să-l împlinească din punct de vedere profesional şi financiar, Radu Bănică merge şi la şcoală. El este student la Universitatea de Arta Teatrală și cinematografică București.

radu si stefan
Radu a cântat alături de tatăl său pe scena de la Sala Palatului

Fix acum am venit de la o filmare, fac parte dintr-un proiect de televiziune, sunt în juriu. Am zis că trebuie să fac cumva să vin și aici, să susțin lumea. De aici plec direct la teatru, la repetiții. Avem premiera luni, este haos. Ce este somnul?

Pe lângă toate acestea, mai am și licența la facultate. Sunt în priză de dimineața până seara, dar îmi place, vreau să profit, sunt tânăr. Spre exemplu, mi s-a anulat o repetiție de dimineață. Am zis că dorm în plus, dar m-am trezit cu o durere de cap. Este clar, eu trebuie să dorm 5 ore, am fost setat așa, nu pot. M-a durut capul toată ziua. Îmi place că fac față acestei perioade, o să iasă totul bine. Abia aștept.

Aș vrea ca toată lumea să înțeleagă că, uneori, este mai multă presiune pusă pe voi, cei care deja aveți rude cunoscute. Te gândești la ce postezi, la ce faci. Faima nu este așa ușor de câștigat”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru Ego.

A vrut să se mute din România

Din cauza unor experienţe neplăcute în anii de şcoală, fiul lui Ştefan Bănică jr. a vrut chiar să se mute din România. Tatăl său fiind foarte cunoscut, el a trecut prin multe răutăți din cauza copiilor de la școală. Recent, tânărul actor a povestit ce i s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani. Radu povestește că relația cu profesorii și cu colegii era îngrozitoare.

Nu-i așa lapte și miere cum crede toată lumea. Eu am vrut din școală să mă mut la privat. Nu neapărat privat românesc, cât privat internațional, unde nu erau români.

Erau atât de multe răutăți între copii, darmite ce e acum între adulți. A fost ceva de groază. A fost oribil din punct de vedere al relațiilor mele și cu anumiți profesori, și cu colegii”, a povestit Radu Bănică.

De exemplu, aflați în pauză, mai mulți colegi i-au aruncat lucrurile din ghiozdan prin clasă, iar mai apoi au vrut să-i arunce ghiozdanul pe geam. Totuşi, tânărul a reuşit să treacă peste aceste animozităţi şi să-şi consolideze o carieră în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: