Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică, sumă colosală pentru că a cântat la Cerbul de Aur

Ștefan Bănică, sumă colosală pentru că a cântat la Cerbul de Aur

GALERIE FOTO (2) Ștefan Bănică, sumă colosală pentru că a cântat la Cerbul de Aur

Ștefan Bănică a avut un recial de o oră la Cerbul de Aur. Trofeul bătrânului concurs a fost câștigat în acest weekend. Pe scenă, și-au făcut apariția și doi dintre cei mai mari atiști: Gabi Luncă și Ștefan Bănică. Cel din urmă a încasat o sumă colosală pentru prestația sa.

După spectacolul oferit de concurenții, Ștefan Bănică a fost sarea și piperul evenimentului. Căci, după ce artistul a urcat pe scenă, cei 5000 de spectatori au fredonat împruenă cu artistul versurile melodiilor. În boxe s-au auzit melodii precum : ”Ani de liceu” la ”Cum am ajuns să te iubesc” sau la ”Toată lumea dansează”.

La un asemenea program artistic, nu avea cum să nu fie remunerat pe măsură. Gurile rele ar spune că totuși e prea mult. Însă, un artist bune se recunoaște la adevărata sa valoare. Și, pentru a dovedi că este un artist complet, Ștefan Bănică a cântat și … muzică populară. După ropote de aplauze, zeci de biss-uri, Ștefan Bănică a plecat acasă și cu 25.000 de euro, conform wowbiz.ro

Surpriza serii, Gabi Luncă

Artista de muzică lăutărească a renunțat la scenă în urmă cu 27 de ani.

„Nu m-am gândit vreodată că la aproape 81 de ani voi cânta la acest eveniment măreţ. Îmi place „Cerbul de Aur” şi le mulţumesc organizatorilor că s-au gândit la mine. Mă bucur că am onoarea să particip şi eu, iar special am scris o melodie cu mesaj şi versuri frumoase”, a spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini