Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Manolache i-a dat papucii fiicei Andreei Berecleanu. Ce a putut să spună prințișorul taxiurilor despre Eva Zaharescu

Ștefan Manolache i-a dat papucii fiicei Andreei Berecleanu. Ce a putut să spună prințișorul taxiurilor despre Eva Zaharescu

GALERIE FOTO (2)

Ștefan Manolache ete un nume cu rezonanță în lumea mondenă. De-alungul anilor a ajuns să devină cunoscut pentru relațiile controversate cu diverse vedete. Ștefan Manolache s-a iubit cu domnișoare frumoase și celebre precum Ioana Grama, Adela Tecuceanu și Andreea Antonescu. Ultima sa escapadă amoroasă a fost cu fiica Andreei Berecleanu, Eva. De curând „Prințișorul taxiurilor”, așa cum este supranumit, i-a dat papucii fiicei celebrei prezentatoare. Care a fost motivul.

Ștefan Manolache i-a „făcut vânt” Evei Zaharescu și și-a găsit fericirea alături de o altă domnișoară

Ștefan Manolache a devenit cunoscut în lumea mondenă în ultimii ani prin relațiile și extravaganțele sale. Bărbatul are mai multe afaceri de succes în Iași, orașul natal, dar își petrece mai mult timp în Capitală. În acest an a devenit tătic, dar nu a răma alături de mama copilului său. Acesta și-a găsit alinarea în brațele Evei Zaharescu, dar escapada celor doi nu a durat mult. Ștefan Manolache a acordat un interviu pentru fanatik.ro unde a povestit de ce a decis să se despartă de Eva Zaharescu.

Ștefan Manolache a ținut să precizeze că el a fost cel care a luat decizia de a încheia relația cu fiica Andreei Berecleanu. El susține că motivul separării este faptul că Eva este mult prea tânără și imatură pentru el. Ștefan Manolache a afirmat că între ei a existat o nepotrivire de caracter.

Eva Zaharescu este o tânără care nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mine. Ne-am despărțit, să spunem, din cauza nepotrivirii de caracter. Ceea ce vă pot spune cu siguranță este însă că ea nu a fost cea care m-a părăsit, restul poate fi înțeles. Eva este, fizic, o persoană deosebită… Am avut și eu vârsta ei, am trecut și eu prin anumite experiențe, dar nu am putut rezona cu ea.„, a spus Ștefan Manolache.

Ștefan Manolache are o nouă iubită

Ștefan Manolache nu a stat mult pe gânduri și deja are o nouă iubită. Prințișorul taxiurilor s-a pierdut în ochii Andreei, o fostă concurentă tinerică de la „Puterea Dragostei”. Andreea are 22 de ani și pare să-i fi furat toată atenția lui Ștefan Manolache. Acesta a avut numai vorbe de laudă la adresa ei și afirmă că ea este femeia care îl face fericit.

Eram certat cu Eva Zaharescu când am văzut-o prima oară pe Andreea. Se cazase chiar la hotelul familiei mele din Iași, avea un eveniment, cânta. Am văzut-o la hotel, mi-a plăcut, m-am interesat puțin de ea, am aflat cine este și i-am scris pe Instagram. Apoi i-am cerut numărul de telefon și am vorbit, din nou. M-am împăcat cu Eva, dar lucrurile nu au mai ținut mult și m-am despărțit din motivele pe care le-am spus. În schimb, am reînceput să vorbesc cu Andreea și ne-am întâlnit la Saga Festival, iar acolo s-a aflat că suntem împreună.

Îmi place foarte mult de ea. Este cu totul și cu totul diferită de felul în care a fost percepută după acea emisiune. Este o femeie de o bunătate fără seamăn, chiar mi-aș dori să se înrăiască puțin, chiar lucrez la asta (râde, n red.), pentru că întotdeauna îi pune pe alții pe primul loc, ea se sacrifică.„, a mai adăugat Ștefan Manolache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: