Redactia.ro
Home » Sport » Ştefan Radu și-a dorit să joace la Cluj, dar a fost lăsat acasă!

Ştefan Radu și-a dorit să joace la Cluj, dar a fost lăsat acasă!

Ştefan Radu și-a dorit să joace la Cluj

Ştefan Radu și-a dorit să joace la Cluj, dar a fost lăsat acasă! Antrenorul lui Lazio a spus că preferă ca românul să se odihnească.

CFR Cluj va juca joi, cu Lazio, primul meci din Grupa E din UEFA Europa League, de la ora 20.00. Marele absent al meciului va fi Radu Ștefan. Chiar dacă este un om de bază la Lazio și a fost titular în toate meciurile din acest sezon, antrenorul l-a lăsat acasă. Simone Inzaghi a preferat să-l menajeze.

„Ştefan Radu, Immobile şi Luis Alberto nu au făcut deplasarea, este o decizie tehnică, prefer să-i odihnesc. Chiar dacă ar fi venit, ar fi stat în tribună. Mai bine să rămână la Roma să se antreneze pentru a fi cât mai în formă la partida de duminică. Despre Ştefan Radu pot spune doar lucruri frumoase! A fost mai întâi coechipierul meu, acum joacă sub comanda mea de mai bine de trei ani. Ar fi vrut să vină, dar, a fost decizia mea să stea acasă pentru a se pregăti” a explicat antrenorul lui Lazio.

„Ștefan Radu este o legendă a lui Lazio, e mare păcat că nu a vrut să joace și la naționala României în continuare „, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Culio este gata să revină pe teren

Dan Petrescu a anunțat că Emmanuel Culio este gata să revină pe teren, chiar în meciul cu Lazio. Argentinianul de 36 de ani a stat pe bară 10 meciuri, după ce s-a accidentat înaintea dublei cu Celtic.

„Culio face parte din lotul pentru meciul de mâine, dar sunt mulți jucători care nu au meciuri în picioare… Din păcate Michael Pereira s-a accidentat, Rondon nu face parte din lot… Am avut foarte multe meciuri, iar lucrul ăsta s-a resimțit asupra noastră”, a mai spus Petrescu înaintea meciului cu Lazio.

În cadrul conferinței, Dan Petrescu a declarat că este deranjat de atitudinea oficialilor de la Federația Română de Fotbal. CFR a cerut amânarea partidei din Cupa României cu FC Botoșani, pentru că are foarte multe meciuri de jucat, iar jucătorii sunt obosiți. FRF nu a fost însă de acord cu cererea clujenilor.

S-au vândut peste 29.000 de bilete

Meciul cu Lazio a stârnit un interes mare din pareta suporterilor. Cu o zi înaintea partidei, clujenii au anunțat că mai sunt aporximativ 2000 de bilete. Italienii au cerut 800 de tichete, dar deocamdată doar 400 au fost luate de fani. Cel mai ieftin bilet a fost la peluză și costă 85 de lei. Pentru Tribuna 1 sau 2 fanii au plătit 150 de lei, iar biletele VIP ajung la 450 – 600 de lei.

Citește și: Ovidiu Petre nu va fi secund! Ce se întâmplă cu fostul mijlocaş

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: