Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Stan a devenit tată pentru prima oară. Artistul radiază de fericire

Ștefan Stan a devenit tată pentru prima oară. Artistul radiază de fericire

Momente de fericire extremă pentru Ștefan Stan. Artistul a devenit tată pentru prima oară, după ce soția sa, Simona, a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Ambii parteneri încep o experiență nouă din viața lor.

Ștefan Stan a devenit tată

Ștefan Stan este în culmea fericirii. Artistul a devenit tată, după ce soția lui, Simona, a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Așadar, cei doi părinți vor avea parte de unele dintre cele mai frumoase sărbători de iarnă, informează cancan.ro

Simona a născut prin cezariană și atât Ștefan Stan, cât și soția lui au început o experiență nouă din viața lor. Cântărețul a așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a fetiței lor, potrivit unor spuse dintr-un interviu. De altfel, Ștefan Stan a relatat că anul acesta s-au mutat în casă nouă și că au întâmpinat dificultăți din cauza pandemiei.

”Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei, ne-a declarat el în urmă cu ceva vreme”  a declarat în urmă cu ceva timp Stefan Stan pentru Click.ro.

Simona a ajuns la spital

Simona, soția lui Ștefan Stefan a întâmpinat și un moment de dificultate pe parcursul sarcinii. Ea a ajuns de urgență la spital, Ștefan Stan fiind cel care a transportat-o. Atunci artistul era foarte panicat și s-a liniștit doar în momentul în care a discutat cu medicii.

Ștefan Stan este un fost concurent de la Vocea României, a cărui voce i-a impresionat pe jurați. El a locuit o bună perioadă în New York. Artistul  a muncit din greu pentru a ajunge un om mare. De la vârsta de 16 ani, a lucrat prin fabrică, pe șantier și a cântat prin baruri. Cu toate acestea, Ștefan Stan spune că a fost un copil cu situație materială bună, doar că mama sa a vrut să îl învețe că banii nu se câștigă ușor.

”S-a scris cum ca am fost sarac, ca mi-au lipsit multe, ceea ce nu-i adevarat. Am avut tot ce mi-am dorit si nu mi-a lipsit nimic. Nu am fost un copil sarac. Mama m-a trimis insa la munca pentru a invata sa apreciez tot ceea ce primesc, ca sa ma obisnuiesc cu munca. Am inceput sa muncesc de la 16 ani, nu din cauza dificultatilor financiare, ci pentru ca parintii mei au incercat sa ma invete ce inseamna munca si care este valoarea banului. Sa pot aprecia valoarea banului si sa invat ca lucrurile se obtin prin munca. Am invatat sa ma feresc de omul prost si de femeile nervoase”, a declarat Ștefan Stan în cadrul unui interviu oferit în urmă cu ceva timp jurnaliștilor de la revista VIVA!.

Înainte de a participa la Vocea României, Ștefan Stan era cunoscur și ca un cântăreț român de muzică blues-soul. El este născut pe 2 iulie 1977 în București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: