Redactia.ro
Home » Monden » Ștefania are probleme de sănătate. Ce-a pățit iubita lui Speak

Ștefania are probleme de sănătate. Ce-a pățit iubita lui Speak

Stefania, probleme de sanatate

Ștefania, iubita lui Speak și-a îngrijorat fanii, după ce a anunțat pe contul de socializare că a fost pe punctul de leșina în urmă cu câteva zile.

Ulterior, vedeta și-a liniștit fanii și se pare că nu este vorba despre probleme de sănătate grave.

Ștefania are probleme de sănătate. Ce-a pățit iubita lui Speak

Potrivit Wowbiz.ro, Cristina Ștefania, și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat că în urmă cu câteva zile a fost pe punctul de a leșina. La scurt timp, Libelula și-a liniștit urmăritorii care s-au îngrijorat pentru starea ei de sănătate.

Conform acesteia, a fost vorba despre o deshidratare din cauza oboselii, iar cu toate astea starea iubitei lui Speak nu este destul de bună.

Efectiv am leșinat când am ajuns acasă. Am simțit nevoia să mă pun în pat o oră. Mă simt foarte deshidratată, nu știu care e faza. Mă simt ok acum. Super obosită m-am simțit și mă omoară junghiul ăla din spate”, a povestit Ștefania pe Instagram.

Ștefania și-a făcut mulți fani în România după ce a participat alături de iubitul său, Speak. Cei doi formează un cuplu solid de câțiva ani, recent sărbătorind trei ani de relație.

Cine este iubita lui Speak?

Ștefania a devenit cunoscută după ce a participat alături de iubitul ei, Speak la emisiunea Asia Express. Experiența pe care cei doi au trăit-o în Asia va rămâne una specială, pentru că Stefania a fost cerută de soție în timpul unei ediții ale show-ului.

Cuplul Speak și Ștefania s-a făcut remarcat prin naturalețe și iubire necondiționată. Chiar dacă între ei există o diferență de 10 ani, cei doi se iubesc extrem de mult.

Ștefania în vârstă de 22 de ani este din Galați, și a studiat liceul de arte care a ajutat-o să se formeze profesional. Fiind singură la părinții, Ștefania a avut parte de susținerea părinților și i-au oferit tot ce a fost nevoie pentru a ajunge unde își dorește.

Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, a declarat aceasta.

Ștefaniei i-a plăcut de mică dansul, iar în 2015 s-a mutat în București unde a reușit să lucreze cu mulți artiști, printre care Inna, Smiley, Randi și Elena Gheorghe.

Tot în Capitală l-a cunoscut și pe Spike, care a îndemnat-o să-și formeze o carieră în muzică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: