Redactia.ro
Home » Monden » Stefania își șochează fanii! Ce s-a întâmplat cu iubita lui Speak : “Mă doare gâtul de cât am tipat!”

Stefania își șochează fanii! Ce s-a întâmplat cu iubita lui Speak : “Mă doare gâtul de cât am tipat!”

Bucurie fară margini pentru Stefania, iubita lui Speak. Aceasta a reușit să își îndeplinească un vis, iar vedeta nu a întârziat să își manifeste fericirea pe rețelele de socializare.

Cristina Stefania, iubita lui Speak și-a luat permisul. Vestea că aceasta este șoferiță cu acte în regulă l-a bucurat și pe iubitul său care a felicitate-o imediat. “Ce faci șoarece? Ai luat permisul, bravo!!! Ia uite șoferița! În sfârșit!!! Ești fericită? Hai acasă să ne îmbătăm!”, a postat acesta pe rețelele de socializare.

Stefania a “leșinat” de fericire

Faptul că Stefania își împărtășește orice clipă din viață cu prietenii vituali nu este o noutate. Astfel că, aceasta a urlat de fericire, ba chiar și-a pierdut și vocea, motiv suficient să “tipe” și pe Instagram. ”Sunt totalmente leșinată. Tocmai am ieșit de la examen, și ce credeți? Păzea, pentru că, sunt oficial șoferiță! Am luat permisul! Petrecere! Acum puteți înțelege de ce am fost așa secretoasă în ultima perioadă! Mă doare gâtul cât de mult am țipat! Nu pot să cred că în sfârșit am luat permisul!”, a spus Stefania care este intr-o relatie cu Speak de mai bine de 3 ani.

Bucurie fară margini pentru Stefania, iubita lui Speak. Aceasta a reușit să își îndeplinească un vis, iar vedeta nu a întârziat să își manifeste bucuria pe rețelele de socializare.

Speak și Stefania se căsătoresc anul viitor

Foști concurenți la Asia Express, cuplul Speak și Stefania se pregătesc de nunta, după ce tânăra a fost ceruta în căsătorie chiar în timpul emisiunii. Cei doi intenționează să se căsătorească anul viitor, când probabil regulile de protective cauzate de pandemia de COVID-19 vor fi mai puțin restrictive. ”Cred că vara viitoare. Eu și Ștefan am vorbit pentru că încă nu e totul foarte sigur. Am zis că e perioada pandemiei și că nu e ok să facem vara asta. Am zis vara viitoare”, declara Stefania după cererea inedită în căsătorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: