Redactia.ro
Home » Monden » Ștefania, iubita lui Speak, a rămas fără permisul auto? Și-a pus fanii pe gânduri

Ștefania, iubita lui Speak, a rămas fără permisul auto? Și-a pus fanii pe gânduri

Ștefania, iubita lui Speak, și-a pus fanii pe gânduri. Fosta concurentă de la Asia Express a postat o imagine pe Instagram prin care dă de bănuit că a rămas fără permisul auto, după ce și l-a obținut anul trecut, în noiembrie. 

Ștefania, iubita lui Speak, a rămas fără permisul auto? Și-a pus fanii pe gânduri

În urmă cu câteva luni, Ștefania, iubita lui Speak, era extrem de bucuroasă pentru că a reușit să ia permisul auto. Drept urmare, și-a achiziționat un autoturism de lux pe care l-a plimbat pe străzile din Capitală. Însă, miercuri, fosta concurentă de la Asia Express pare că a devenit, din nou, pieton. A rămas fără permisul auto?

Ștefania a postat pe Instagram o imagine în care se află pe locul din dreapta al mașinii sale și a precizat că este pieton pentru câteva zile, informează Spynews.  Acest lucru denotă că ar fi rămas fără permisul auto. Însă, nimeni nu cunoaște cauza.

stefania in masina, dar pe scaunul din dreapta

Ștefania și Speak sunt de patru ani împreună

Ștefania și Speak sunt unele dintre cele mai iubite cupluri din lumea showbiz-ului. Cei doi pare că se iubesc iremediabil, având în vedere că sunt împreună din 2017. Speak a fost cel care a abordat-o după ce a văzut-o cum cânta, într-un videoclip alături de dansatorul Emil Rengle. Speak a ținut să o felicite pentru voce și i-a scris un mesaj pe Instagram.

Image result for stefania ceruta in casatorie de speak

”Când am întâlnit-o pe Ștefania, eram foarte liniștit și așezat din punct de vedere emoțional, iar pe plan profesional m-a prins foarte ocupat!(râde)”, a spus Speak într-un interviu pentru Viva.

Ștefania, popularitate dobândită datorită lui Speak?

În ultima vreme, Ștefania este tot mai prezentă în mediul online. Mulți dintre internauți sunt de părere că a dobândit faima datorită relației cu Speak. Artistul nu pare deranjat de acest lucru, deoarece el nu este dornic de faimă.

”DOAMNE AJUTĂ!Eu chiar nu sufăr după aceste lucruri legate de faimă și popularitate. Mi-aș dori să ajungă cu mult mai cunoscută decât sunt eu, pentru că merită! (…) Speak: Pe plan emoțional, ea este șefa, iar pe cel profesional, eu. Ne respectăm și avem încredere unul în celălalt, că ne vrem binele, indiferent de situație”, a mai spus Speak pentru aceeași sursă.

Cei doi își cunosc foarte bine rolul în relație și nu se pune problema de cine deține controlul în cuplu.

”De fapt, el mă lasă să am impresia că sunt mereu șefa, chiar dacă nu este așa. Adevărul este că împărțim „șefia – în casă și în relație eu sunt șefa, iar când vine vorba de carieră, clar el este șeful.”, au mărturisit cei doi pentru Viva.

Image result for stefania ceruta in casatorie de speak

În anul 2019, Ștefania și Speak au participat împreună la Asia Express. Nu au ajuns până în finală, dar au rămas cu o amintire foarte frumoasă. Chia în ziua când au fost eliminați, Speak a cerut-o de soție pe Ștefania.

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. (…) Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie”, a declarat Speak.

Image result for stefania ceruta in casatorie de speak

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: