Redactia.ro
Home » Știri » Stelian Ogică e alt om acum. „Stelian Ogică, vechiul, nu mai există!”. Cu ce ocupă după ce s-a „vindecat” de microbul jocurilor de noroc

Stelian Ogică e alt om acum. „Stelian Ogică, vechiul, nu mai există!”. Cu ce ocupă după ce s-a „vindecat” de microbul jocurilor de noroc

Stelian Ogică e alt om acum. „Stelian Ogică, vechiul, nu mai există!”. Cu ce ocupă după ce s-a „vindecat” de microbul jocurilor de noroc

Stelian Ogică susține că nu mai are de ceva timp patima jocurilor de noroc și se ocupă de altceva în prezent.

Stelian Ogică e alt om acum. Cu ce ocupă după ce s-a „vindecat” de microbul jocurilor de noroc

O bună bucată de vreme, Stelian Ogică „nu mai vedea altceva” în afară de jocurile de noroc și „nu mai trăia” pentru nimic altceva în afară de ele, așa cum singur a declarat. În prezent, lucrurile ar sta altfel, conform spuselor lui. El susține că nu mai are patima jocurilor de noroc, ba chiar a și uitat cum se completează un bilet la Loto.

„De mai bine de cinci ani nu am mai intrat în vreo agenție loto. Astăzi, dacă prin absurd, aș decide să completez un bilet de joc, nu aș mai ști să fac asta. Nu mai știu să joc! Ar trebui să o întreb pe vânzătoare sau pe cineva din agenție, vă spun cu siguranță!”, a afirmat el într-un interviu exclusiv pentru impact.ro, publicat în iulie 2022.

Conform celor declarate pentru sursa menționată, Stelian Ogică ar fi acum un antreprenor de succes și un șef de șantier respectat de muncitori. În plus, are alte priorități acum.

„Stelian Ogică, vechiul, nu mai există! Sunt total schimbat și văd viața cu totul alți ochi. Mă simt foarte bine în pielea noului Stelian Ogică și le transmit tuturor celor pasionați de jocurile de noroc să fie foarte atenți și să nu lase duși de val!”.

„Am devenit mult mai atent la ce se întâmplă în viața mea. Mă consider total schimbat și împăcat cu mine însumi. Mai am câteva lucruri de făcut pentru a mă considera un om împlinit. Unul dintre aceste lucruri, care încă lipsesc din viața mea, e un gard pe care trebuie să-l ridic cât mai repede pe proprietatea mea de la Stoenești, de lângă Călugăreni”.

Altfel, am un șantier de condus, pe care lucrează între 40 și 50 de oameni. Vorbesc mereu cu ei și încerc să-i înțeleg atunci când au probleme. Am devenit, într-un fel, un profesor de psihologie. Bine, și viața a avut rolul ei determinant în povestea asta, fiindcă am trecut prin multe și am avut ocazia să și învăț multe lucruri”, a spus el, conform sursei menționate.

Stelian Ogică, devenit faimos în 2001

În ianuarie 2001, Stelian Ogică anunța că este câștigătorul unui bilet la Loto de aproape un milion de euro, plus un apartament de trei camere. În realitate, Loteria Română valida drept câștigător biletul prezentat de către un anume Constantin Murariu, subofițer SPP, căruia i-a și atribuit câștigul.

Ogică l-a acuzat pe acesta de furt, iar ulterior a fost arestat de procurori, fiind acuzat de înșelăciune. A fost eliberat din închisoare după doi ani, dar nu a renunțat chiar imediat la jocurile de noroc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: