Redactia.ro
Home » Monden » Steliana Sima, infectată cu Covid-19. Artista nu se simte bine

Steliana Sima, infectată cu Covid-19. Artista nu se simte bine

Steliana Sima

Coronavirusul este tot mai nemilos și afectează întreaga populație. Nici cântăreața de muzică populară, Steliana Sima, nu a fost ocolită de Covid-19. Artista a fost depistată pozitiv și spune că starea ei de sănătate nu este deloc bună. Chiar a fost la un pas de a chema salvarea.

Steliana Sima are coronavirus

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Steliana Sima, are coronavirus. Starea artistei nu este deloc una bună. Chiar ea a spus acest lucru la Antena Stars. A fost la un pas de a chema salvarea din cauza simptomelor severe, informează spynews.ro

Steliana Sima are temperatură și tușește. Deși a stabilizat temperatura, la 37,8, cântăreața mărturisește că are o tuse severă dar și ”o senzație de a zace”. Mai mult, timp de trei zile, ea nu a avut gust și miros.

”Nu mă simt deloc bine. Azi-noapte mi-a fost foarte rău, chiar eram la un pas de a chema salvarea. Am reușit să stabilizez temperatura și tusea, ele mă omoară. Am reușit să o țin sub control, la 37,8. Tusea este cea care mă ucide. Am așa o senzație de a zace. Nu am avut vreo trei zile nici gust, nici miros. Acum mi-au revenit, dar nu înțeleg de ce ”parșivuțul” ăsta de virus a cotit-o iar. În mod normal, după 5 zile ar fi trebuit să mă simt bine”, a declarat Steliana Sima pentru Antena Stars.

Cum a descoperit artista că are coronavirus

Steliana Sima a povestit că nu a fost la spital ci pur și simplu a făcut un test de coronavirus, deoarece o mânca nasul și o durea o ureche. Rezultatul a ieșit unul pozitiv.

”Nu am fost la spital. Din conștiință, am făcut un test, în sensul că începuse să mă mănânce puțin nasul, mă durea o ureche. Am zis așa că, dacă tot e trendul cu COVID-ul, să-mi facă un test că, dacă totuși o fi și mă gândeam că poate sunt asimptomatică. Mi-am făcut testul și am ieșit pozitiv.”, a mai zis ea.

Steliana Sima a trecut printr-o operație anul trecut. Artista nu mai putea să meargă de durere și i s-au ondulat degetele de la picioare. Totul ar fi fost din cauza tocurilor pe care era nevoită să le poarte în timpul concertelor sau evenimentelor. Medicii i-au tăiat o parte din osul de la picior care îi dădea mari bătăi de cap. Acum însă, artista nu mai are probleme cu picioarele.

”Datorită faptului că, mai ales noi femeile, stăm foarte mult pe tocuri… au fost ceva probleme, se ondulaseră degetele. Efectiv mă durea. Eu mergeam la evenimente, chiar şi la filmări, mă retrăgeam, mă descălţam ca să stau cât mai mult desculţă. A fost un chin. Cei care mă cunoşteau spuneau că se şi vedea. Chiar mă dureau!”, a povestit artista atunci.

Steliana Sima este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară. Steliana Sima are 55 de ani și un singur copil, pe nume Cătălin Sima. El s-a căsătorit în acest an și a avut o cununie religioasă cu 11 preoți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: