Redactia.ro
Home » Știri » Steliana Sima, mărturisiri dureroase despre ce a găsit în camera lui Petrică Mâțu Stoian: ”Uite cum le-a lăsat pe toate”

Steliana Sima, mărturisiri dureroase despre ce a găsit în camera lui Petrică Mâțu Stoian: ”Uite cum le-a lăsat pe toate”

A trecut jumătate de an de la moartea regretatului Petrică Mâțu Stoian. Iar Steliana Sima a luat parte șa parastasul de șase luni în memoria îndrăgitului interpret. Curpinsă de amintiri grele, cântăreața de muzică populară a mers în casa unde interpretul și-a trăit ultimii ani și a povestit ce a găsit în camera lui Petrică Mâțu.

Apropiații lui Petrică Mâțu Stoian i-au organizat parastasul de șase luni pentru îndrăgitul interpret, având în vedere că pe 6 mai se împlinește o jumătate de an de când artistul s-a stins.

Imediat după slujba de la biserică, cei care l-au îndrăgit pe Mâțu Stoian au mers la casa artistului plecat mult prea brusc la cele veșnice.

Steliana Sima, mărturisiri dureroase despre ce a găsit în camera lui Petrică Mâțu Stoian: ”Uite cum le-a lăsat pe toate”

Steliana Sima a povestit cu emoții grele momentele în casa lui Mâțu Stoian. L-a rugat pe Doru Gușman, impresarul și prietenul artistului, să o lase să stea câteva minute în camera interpretului.

Cu emoții mari, îndrăgita cântăreață a povestit că totul a rămas neclintit după moartea lui Petrică Mâțu Stoian.

”Am fost și în camera lui. E exact cum a lăsat-o. Doru a fost drăguț și m-a lăsat să mă reculeg în camera lui Mîțu. E patul lui așa cum îl lăsase și între perne e tabloul lui. Stai așa și te gândești… uite cum le-a lăsat pe toate, uite unde se bucura, unde se pregătea să vină să încânte publicul… te năpădesc toate gândurile”, a povestit ea într-o emisiune.

Cine s-a ocupat de parastasul lui Petrică Mâțu Stoian

Steliana Sima a dezvăluit că Doru Gușman s-a ocupat de parastasul de șase luni pentru Petrică Mâțu Stoian. Și totul a fost organizat în cel mai mic detaliu. La cimitir, un preot a onorat o slujbă la mormântul unde își doarme somnul de veci Petrică Mâțu Stoian.

”Eu am mers de dimineață pentru că am vrut să particip la tot. Am fost la el acasă, și cu domnul profesor Gușman am plecat la Biserica, s-au făcut toate cele creștinești, apoi la cimitir s-a făcut slujba. A fost organizat și ținut cont de cel mai mic detaliu. Doru, de fiecare dată când face ceva, spune: asta îi plăcea lui, așa ar fi vrut el… o face pentru sufletul lui”, a mai zis artista.

Petrică Mâțu Stoian a murit pe 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Decesul ar fi survenit în urma unor complicații apărute din cauza unui tratament hiperbar după infecția cu COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: