Redactia.ro
Home » Știri » Strigăt de ajutor pentru un tânăr din Ialomița: „Casa i-a luat foc și nimeni nu l-a ajutat cu nimic” FOTO/ VIDEO

Strigăt de ajutor pentru un tânăr din Ialomița: „Casa i-a luat foc și nimeni nu l-a ajutat cu nimic” FOTO/ VIDEO

O postare de pe rețelele sociale surprinde strigătul de ajutor al unui antreprenor pentru un tânăr muncitor din echipa sa. Tânărul are o poveste de viață extrem de grea, fiind părăsit de către părinți, iar recent a trecut printr-o adevărată tragedie, deoarece i-a luat casa foc și nu mai are unde să locuiască. Iată toate detaliile!

Strigăt de ajutor pentru un tânăr din Ialomița

Un antreprenor din Ialomița a prezentat pe rețelele sociale povestea de viață a unui tânăr muncitor din echipa sa. Acesta ridică un semnal de alarmă pentru toți cei care doresc să facă un bine pentru băiatul care din păcate a rămas fără casă, deoarece a luat foc:

„Va salut, prieteni. De 3 zile am avut un nou baiat in echipa mea in constructii. Astazi l-am dus personal acasa, iar povestea lui este ca, parinti lui sunt despartiti, l-au lasat de mic si acum 2 ani el era in sat muncea cu ziua si seara cand a ajuns acasa nu a mai gasit decat ce vedeti in poze. Casa i-a luat foc, nimeni nu l-a ajutat cu nimic.

Stiu ca am prieteni si cunostinte care il pot ajuta cu orice, eu personal de sambata ma apuc sa ii fac o camera unde sa stea: acoperis, usa, parchet, geam, ciment etc., ce mai are nevoie o sa ii ridic eu personal. Va rog, daca puteti ajuta cu alimente, imbracaminte, orice, baiatul este foarte muncitor, are 20 de ani, nu ai cum sa traiesti in aceste conditii. Va rog sa il ajutam, va multumesc”, a fost strigătul de ajutor al angajatorului tânărului.

Imaginile vorbesc de la sine

Antreprenorul a postat câteva imagini care surprind casa distrusă de flăcări, în care locuia tânărul constructor. Totodată, în imagini, internauții îl pot vedea și pe cel pentru care se face apel de binefacere.

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: