Redactia.ro
Home » Stil de viață » Stropește patul cu alcool sanitar, și vei fi surprinsă de rezultatul de a doua zi

Stropește patul cu alcool sanitar, și vei fi surprinsă de rezultatul de a doua zi

Când se schimbă lenjeria de pe pat

Așa cum probabil știți deja, alcoolul sanitar este adesea folosit ca dezinfectant. Cu toate acestea, s-ar putea să existe mult mai multe utilizări ale acestuia, despre care nu ați fost conștienți.

  1. Eliminarea acarienilor sau ploșnițelor

Completați o sticlă cu pulverizator cu alcool sanitar și stropiți-l pe pat. Repetați acest proces de câteva ori, dar asigurați-vă că nu veți dormi în pat cât timp alcoolul își face efectul.

Mai întâi, dacă vrei să faci patul să fie curat și fără germeni, începe prin a spăla regulat lenjeria de pat. Urmează instrucțiunile de pe etichetă și spală cearceaful, pilota și pernele cu apă caldă și un detergent corespunzător.

Pentru a curăța și dezinfecta suprafața patului propriu-zis, poți recurge la o soluție pe bază de alcool sau clor, care este potrivită pentru folosire pe diverse suprafețe. Aceste soluții dezinfectante pot fi achiziționate din magazine, sau le poți face singur acasă, amestecând apa și dezinfectantul în proporțiile adecvate.

Nu uita să parcurgi și să respecti instrucțiunile de utilizare ale soluției dezinfectante alese, aplicând-o pe suprafața patului cu o cârpă curată, fără să o pulverizezi direct.

În plus, ventilația corespunzătoare a camerei și păstrarea unor obiceiuri de igienă personală adecvate, precum spălarea mâinilor înainte de a te culca, sunt esențiale pentru a menține un mediu sănătos și curat.

Dacă te preocupă igiena sau curățenia patului tău, ar fi înțelept să discuți cu un expert în igienă sau cu un medic.

  1. Previne creșterea părului sub piele

Folosește spirt diluat pe zona iritată după epilare. Acest lucru va îmbunătăți aspectul pielii și va reduce șansele ca firele de păr să crească sub piele.

  1. Dezinfectant pentru mâini

Pentru un dezinfectant eficient pentru mâini, poți amesteca spirt cu gel de aloe vera și ulei de ceai verde.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini