Redactia.ro
Home » Știri » Studenta care a șocat internetul cu talia ei de viespe. Este ireal cum arată

Studenta care a șocat internetul cu talia ei de viespe. Este ireal cum arată

GALERIE FOTO (3) Femeia cu talie de viespe

O tânără de 23 de ani din Myanmar, Naing, face furori pe internet cu talia ei de viespe. Cum a ajuns aceasta tânără să măsoare o talie de de nici 35 de cm este greu de explicat.

Talie care măsoară jumătate din dimensiunea normală

Studenta afirmă că talia ei măsoară mai puțin de 35 de cm, ceea ce o plasează în topul femeilor cu cele mai mici talii din lume. Lucru care nu poate decît să o facă mândră de felul în care arată și că este unică în lume cu forma corpului ei.

Evident că, trăim în era în care imaginile pot fi ușor prelucrate în photoshop, iar gurile rele nu au întârziat să se facă auzite. Naing nu are de ce să se supere pe cei care o acuză că postează poze lucrate în photoshop, deoarece ea se mândrește cu forma corpului ei și oricine dorește să o vadă și să o admire în realitatea are ocazia să se convingă de forma corpului ei.

,,Sunt perfect sănătoasă și am o alimentație echilibrată, deci nu am de ce să fiu îngrijorată de nimic. Nu cred că este nimic în neregulă cu mine, referitor la cum arăt”, a menționat tânăra de 23 de ani.

,,Mă bucur de imaginea mea, de complimentele primite de la oamenii care sunt impresionați de felul în care arăt.”, a mai spus Naing.

Sunt femei cu talie și mai subțire

Și totuși, sunt femei care au talie și mai subțire decât Naing. Ethel Granger a ajuns în cartea recordurilor cu talia ei care măsoară dimensiunea de 33 de cm. Ea și-a petrecut întreaga viață purtând un corset care ar fi ajutat-o să-și subție talia și să ajungă la această dimensiune minusculă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: