Redactia.ro
Home » Monden » Studioul lui Florin și Ionuț Cercel, făcut scrum în urma incendiului din mall-ul Prosper. Cât de mari sunt pagubele

Studioul lui Florin și Ionuț Cercel, făcut scrum în urma incendiului din mall-ul Prosper. Cât de mari sunt pagubele

Studioul lui Florin și Ionuț Cercel, făcut scrum în urma incendiului din mall-ul Prosper

Studioul lui Florin și Ionuț Cercel, făcut scrum în urma incendiului din mall-ul Prosper. Marți după amiază, a izbucnit un incendiu la mall-ul Prosper din Rahova. În doar câteva minute, centrul comercial a fost făcut scrum. În același loc se afla și studioul fraților Cercel. Munca lor de-a viață s-a făcut scrum.

Studioul lui Florin și Ionuț Cercel, făcut scrum în urma incendiului din mall-ul Prosper. Cât de mari sunt pagubele

Un incendiu violent a izbucnit la centrul comercial Prosper din sectorul 5, al Capitalei. Zeci de magazine și zone de desfășurare printre care și studiourile lui Ionuș și Florin Cercel au fost făcute scrum. Din fericire, frații Cercel au reușit să scape din calea flăcărilor, cei doi aflându-se în studioul lor la momentul izbucnirii incendiului. Speriați, Ionuț și Florin și-au luat cheile de la mașină și au fugit din calea focului.

Florin Cercel a oferit primele informații, mărturisind că atât el, cât și fratele său sunt recunoscători că au scăpat cu viață. Acesta a spus că munca lor de o viață s-a făcut scrum în doar câteva minute. „Ne-am luat de mana si am fugit. Ne-am gandit doar la noi. Ne-am speriat pentru ca s-a format o panica. Pagubele din studio se ridica la peste 50.000 de euro. (…) Tot ce ne-am luat au fost cheile de la masini si atat. Bine că suntem în viață, atât zic!”, a declarat Forin Cercel la Antena Stars.

Ionuț Cercel, primele declarații după ce studioul său a luat foc

În momentul incendiului din mall-ul Prosper se aflau mai mulți artiști cunoscuți în clădire. Ionuț Cercel a declarat că a fost anunțat să evacueze studioul în care se afla împreună cu fratele său. Cei doi înregistrau câteva melodii în momentul în care clădirea a luat foc. ‘Artistul a declarat că avea investiții de peste 40.000 de euro la studioul său, dar este recunoascător că el și fratele său sunt în viață.

Eu și fratele meu, Florin, eram înăuntru și înregistram niște melodii, iar colegii de pe etaj ne-au spus să evacuăm cât mai repede. Studioul meu e acolo, cu instrumente, stația, sunetul. Nu știu de la ce de la ce ar fi pornit acest incendiu.Aveam investiții de 40.000 de euro. Sunt fericit că sunt eu bine și fratele meu, că puteam să luăm noi foc. Îmi pare rău de investiția mea, dar cu siguranță este mai importantă viața mea!”, a declarat Ionuț Cercel la Acces Direct.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: