Redactia.ro
Home » Știri » Subiecte Matematică BAC 2019. Ce a picat la Matematică

Subiecte Matematică BAC 2019. Ce a picat la Matematică

Subiecte Matematică BAC 2019. Ce a picat la Matematică

Subiecte Matematică BAC 2019. Elevii claselor a XII-a susțin azi proba obligatorie a profilului. Pentru elevii de la profilul real este vorba despre Matematică.

La Bacalaureat 2019 s-au înscris un număr de 136.087 de candidaţi – 116.316 din promoţia curentă şi 19.771 din promoţiile anterioare pentru a susţine prima sesiune a examenului de BAC.

Subiecte Matematică BAC 2019. La examenul de bac din acest an nu au lipsit bineînțeles nici incidentele. Doi elevi din București au fost eliminați la proba scrisă de la Limba și Literatura Română, pentru tentativă de fraudă. În județul Alba, patru elevi de la trei licee din oraşele Câmpeni, Abrud şi Baia de Arieş, au fost eliminaţi de la examenul la limba română, din același motiv.

Elevii nu au voie să ia cu ei în sala de examen lucruri personale cu excepția pixului și a buletinului, iar în cazul examenului la matematică, instrumentele pentru desen. Obiectele personale sunt lăsate înt-o încăpere special amenajată în incinta liceului. Candidații care refuză să-și lase obiectele personale nu vor putea participa la examenul de bacalaureat.

Subiecte Matematică BAC 2019. Potrivi metodologiei, candidații eliminaţi de la o probă, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat. Elevii în cauză pot relua integral examenul de Bacalaureat. Acest lucru se poate întâmpla cel mai devreme în a treia sesiune după cea din timpul căreia au fost eliminați. Acest lucru înseamnă că ei vor putea susține examenul, din nou abia în toamna anului 2020.

Citește și: BAC 2019. Elevii susțin azi proba obligatorie a profilului