Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Substanţa cu care dezgheţi încuietoarea de la portiera maşinii, în doar 5 minute! Femeile au acest produs banal în poşetă

Substanţa cu care dezgheţi încuietoarea de la portiera maşinii, în doar 5 minute! Femeile au acest produs banal în poşetă

Este iarnă, e ger, iar maşinile îngheaţă. De câte ori n-aţi întâmpinat dificultăţi să intraţi în autoturism în dimineţile geroase de iarnă? Pur şi simpu, cheia nu ntra în încuietoare, din cază că îngheţase.

Există un produs banal cu ajutorul căruia să scăpaţi de problemă.

Dezinfectantul de mâini dezgheaţă încuietoarea

Imaginați-vă: este frig, este întuneric și trebuie să dezghețați parbrizul în zorii zilei. Există o substanță surprinzătoare, pe care o au chiar în geantă femeile și care face treabă bună. Este vorba despre dezinfectantul de mâini.

Alcoolul din gelul ucigaș de germeni ar trebui să topească gheața suficient de repede pentru a elibera încuietoarea. Și, din cauza pandemiei, mulți dintre noi o poartă încă cu ei în geantă.

Acest truc funcționează și în cazul în care ușile din față sau de la intrarea în curte se blochează cu gheață pe măsură ce temperaturile scad sub zero grade.

Cum funcţionează substanţa

Cum folosiţi dezinfectantul de mâini în această situaţie? stropiți puțin pe încuietoare și să introduceți imediat cheia. Alternativ, puteți pune gelul direct pe cheie înainte de a o introduce în încuietoare.

Mișcați-o de câteva ori înainte și înapoi în încuietoare, apoi încercați să o rotiți. Este deosebit de util pentru oamenii care se confruntă cu înghețul arctic de -10C în zilele următoare.

Să nu uităm: de-a lungul pandemiei, oficialii din domeniul sănătății au cerut o igienă corectă a mâinilor pentru a opri răspândirea virusului. Dezinfectantul pentru mâini cu 70% alcool a devenit din ce în ce mai frecvent în întreaga lume, deoarece se știe că ucide coronavirusul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: