Redactia.ro
Home » Știri » Suferința ascunsă a lui Clotilde Armand, primarul sectorului 1 din Capitală. Doi copii i-au murit

Suferința ascunsă a lui Clotilde Armand, primarul sectorului 1 din Capitală. Doi copii i-au murit

GALERIE FOTO (5) Avere Clotilde Armand

Clotilde Armand este un personaj foarte puternic pe scena politică din România. Aceasta a reușit să câștige alegerile locale în locul lui Dan Tudorache de la PSD, devenind noul primar al Sectorului 1 al Capitalei. Deși în prezent este o femeie împlinită, Clotilde a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu câțiva ani, după ce și-a pierdut doi copii.

Suferința ascunsă a lui Clotilde Armand, primarul sectorului 1 din Capitală. Doi copii i-au murit

Clotilde Armand este noul primar al Sectorului 1 al Capitalei, reușind să câștige voturile în locul lui Dan Tudorache, candidat din partea PSD. Aceasta este căsătorită cu Sergiu Moroianu, membru USR și au împreună patru copii, un băiat și două fete.

Cu toate că aceasta trăiește momente frumoase în prezent, Clotilde a trecut printr-o perioadă cumplită după ce și-a pierdut bebelușul de patru luni. Europarlamentarul USR Clotilde a vorbit pentru prima oară despre tragedia care i-a marcat viața în cartea autobiografică „Am ales România”.

Potrivit acesteia, la numai patru luni de la naștere și-a pierdut copilul. Ondine, fiica acesteia a murit în somn la doar patru luni. Medicii i-au spus noului primar că fiica sa a murit de sindromul morții subite a sugarului.

Clotilde Armand și-a pierdut un copil într-un accident rutier

Clotilde și Sergiu au avut o fetiță, Clara, al cărei soartă a fost una cruntă. Conform spuselor acesteia în cartea sa, Clarei îi plăcea să meargă oriunde își dorea, având o librărie unde mergea destul de des. Tragedia a avut loc pe 26 septembrie.

Clara a fost lovită de o motocicletă în timp ce traversa bulevardul. Din păcate, Clara și șoferul motocicletei au murit în urma accidentului. „O spun pentru copiii lui. Vreau să știe acest lucru. A încercat. Prea târziu. Prea repede. 100 de kilometri pe oră, la atât i-a fost estimată viteza. Au murit amândoi în fața tuturor elevilor și studenților care se găseau în jur. La doi pași de casa”, a scris Clotilde Armand în cartea sa.

Totodată, Clotilde a declarat că îi este foarte greu să răspundă la întrebarea care se referă la numărul de copii pe care îi are. „ Nu mai vreau să mint, să nu spun adevărul, adică să le trec sub tăcere pe Ondine și pe Clara, care sunt fetițele mele și la care țin cum țin la toți copiii mei. Știu că nu mai sunt în momentul acesta, dar cine ar spune ca nu are tată, chiar dacă tatăl lui a murit?”, mai spune Armand în aceeași carte.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: