Redactia.ro
Home » Știri » SUFERINŢA lui Șerban Copoț: a aflat un secret TERIBIL din familia lui! Asta l-a pus la pământ: „A ţinut boala ascunsă”

SUFERINŢA lui Șerban Copoț: a aflat un secret TERIBIL din familia lui! Asta l-a pus la pământ: „A ţinut boala ascunsă”

Șerban Copoț, prezentatorul emisiunii iUmor, de la Antena 1, trece prin momente dureroase. Bărbatul a aflat, recent, că mamla lui suferă de cancer. Un alt aspect usturător este că femeia a ţinut boala un secret pentru multă vreme.

După ce a stat și a analizat situația, Şerban și-a dat seama că cel mai probabil mama sa nu a vrut să își împovăreze copii cu vești proaste, drept urmare, a decis să țină totul doar pentru ea.

Familia a aflat de la spital

Fostul cântăreţ mărturiseşte că nu a învinovățit-o pe mama lui de alegerea pe care a făcut-o. Acesta a menționat că dezvăluie problema de familie chiar dacă frații lui nu vor fi de acord.

Dragilor, de ceva vreme am trait o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmariti ați trait-o şi voi. Am aflat că mama are cancer, o boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtăşesc asta cu voi, însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat.

Există mai multe explicații pe care le-am căutat pentru motivul pentru care a dorit să ascundă acest lucru – nu a vrut să ne împovăreze pe noi cu veştile proaste sau groaza de doctori şi spitale în România… nu ştiu, poate amândouă la un loc, însă nu am dorit „să o cert” pentru că nu mai avea sens.

Ca să intelegeți, locuieste cu familia in aceeaşi curte, deci nu vorbim de o persoană care era vizitata rar sau sunată din când în când. Stoicismul cu care şi-a dus boala pe picioare poate fi admirată acum, când a trecut prin operație, însă atunci când am aflat ne-a şocat pe toți.

Ea este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier şi dragoste (nu frică) de Dumnezeu care a crescut 4 copii pentru care s-a jertfit constant, însă oroarea față de spital a fost cea care, bănuiesc eu, a atârnat in decizia ei de a ține ascunsă boala.

Până la urmă, spitalul a fost salvarea şi s-a dovedit că, oamenii valoroşi şi cu inimă mare sunt şi acolo unde îi era ei groază să ajungă”, a adăugat Şerban Copoţ.

Sfat pentru români: Aveţi grijă de apropiaţi!

Prezentatorul tv le-a recomandat tuturor celor care-l urmăresc să aibă grijă de cei dragi, iar în astfel de situații, să-i încurajeze să spună mereu adevărul. În ceea ce o priveşte mama lui, femeia a trecut deja printr-o operaţie, se simte mai bine, dar continuă tratamentul.

Cert este că a trecut prin operație, este bine acum şi vă mărturisesc cu mâna pe inimă că a fost teribil de grea perioada asta pentru întreaga familie. În acelasi timp am redescoperit dragostea şi grija prietenilor care ne-au susținut toată această perioadă.

O parte din drum a fost incheiată şi acum pornim pe drumul lung şi anevoios al tratamentului. Aveți grijă de cei dragi vouă şi încurajați-i să vă spună lucruri de genul ăsta. Multă sănătate!”, a mai zis prezentatorul de la iUmor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: