Redactia.ro
Home » Monden » SUFERINŢĂ pentru Ramona de la Clejani: a pierdut sarcina. Sufletul ei, făcut bucăţi!

SUFERINŢĂ pentru Ramona de la Clejani: a pierdut sarcina. Sufletul ei, făcut bucăţi!

Cine e fiica secretă a lui Ioniță din Clejani

Ramona de la Clejani trece prin momente de coşmar. Fiica lui Ioniţă de la Clejani a pierdut sarcina. Ar fi fost cel de-al patrulea copil.

Cuprinsă total de durere, a încercat să-și regăsească liniștea, ajungând la concluzia că cel mai bine este să aibă credinţă în Dumnezeu.

A făcut avort spontan

Ramona de la Clejani a ajuns la concluzia că, din cauza oboselii şi a stresului, a făcut avort spontan. Cântăreața a mărturisit că a avut trei luni chinuitoare. Vestea tristă a primit-o în pragul sărbătorilor de iarnă.

Am avut o perioadă de trei luni de calvar. Oboseala, stresul mi-au agravat sarcina, până când, într-o seară, am făcut avort spontan. Mă simt datoare, față de felicitările oamenilor.

Le mulțumesc pentru tot. Pe de altă parte, mă gândesc că poate așa a vrut Dumnezeu. Pentru că relația pe care o am, din viața mea, nu funcționează așa cum eu mi-am dorit. Las totul în mâna lui Dumnezeu”, a spus Ramona de la Clejani pentru spynews.

A rămas blocată pe aeroport

Ramona de la Clejani s-a confruntat c-o problemă ce le-a dat bătăi de cap şi altor români din Marea Britanie, care au dorit să revină acasă, de Sărbători: a rămas blocată pe aeroport, după ce compania aeriană i-a anulat zborul.

Prin urmare, a trebuit să se întoarcă în România cu maşina. Alături de colegii săi, Ramona a decis să dea în judecată compania aeriană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: