Redactia.ro
Home » Știri »  Suma fabuloasă plătită de un ieșean pentru o apă plată și o cafea! Cum și-a recuperat banii, ulterior

 Suma fabuloasă plătită de un ieșean pentru o apă plată și o cafea! Cum și-a recuperat banii, ulterior

Împrumutul mașinii unei persoane care a băut

O apa plata si o cafea au costat 2.000 de lei in Iasi, iar uriasa suma a fost platita de un barbat din Nicolina care nu avea declaratia pe proprie raspundere atunci cand a coborat din autovehicul.

O clipa de neatentie l-a costat pe un iesean in incercarea lui de a cumparat o cafea si o sticla de apa plata. Restrictiile impuse de pandemia de coronavirus sunt sau nu respectate in momentul de fata, iar oamenii legii trebuie sa se asigure ca legea este intelesa de toata lumea. Insa, un barbat din Iasi a avut ghinionul sa fie amendat cand a tras pe dreapta si a iesit sa isi cumpere o cafea si o apa plata. Politistii cu pricina i-au dat o amenda in valoare de 2.000 de lei barbatului care nu prezentase declaratia pe propria raspundere, impusa in starea de urgenta din primavera. „Am fost amendat cu 2.000 de lei, întrucât, pe 11 aprilie 2020, mă aflam pe Esplanada Nicolina, la ora 9:55, împreună cu I.M., căutând un chioșc pentru a achiziționa o sticlă cu apă și un pachet de cafea, fără a avea declarația pe propria răspundere. De fapt, declarația pe propria răspundere se afla în mașina parcată la câțiva metri de locul în care am fost oprit de agentul constatator, însă acesta a refuzat să mă însoțească la autoturism, pentru a-i arăta declarația”, a marturisit barbatul. 

Barbatul a dat in judecata autoritatile si a castigat

Iesenul nu s-a lasat mai prejos si a dorit sa isi faca dreptate, astfel ca acesta s-a adresat autoritatilor competente. „Instanța admite plângerea contravențională formulată de petentul Ioan Ciofu în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliție Județean Iași, împotriva procesului-verbal de contravenție din 11 aprilie 2020. Anulează procesul-verbal de contravenție. Înlătură sancțiunea amenzii contravenționale aplicată petentului”, se arata in decizia instantei. Insa, decizia nu este definitive, astfel ca barbatul mai trebuie sa astepte cativa pasi procedurali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: