Redactia.ro
Home » Sport » Suma pe care o primește Dan Petrescu după plecarea de la Kayserispor

Suma pe care o primește Dan Petrescu după plecarea de la Kayserispor

Dan Petrescu, demisie, Kayserispor, Turcia

Dan Petrescu a stat doar o lună și jumătate la Kayserispor. Antrenorul a decis să se despartă de gruparea din Turcia, invocând probleme personale.

Antrenorul român va primi o sumă important de bani, după ce a ales să plece de la Kayserispor. Se pare că a încasat în jur de 300.000 de euro, potrivit contractului pe care îl avea. Potrivit contractului semnat în urmă cu 45 de zile, Dan Petrescu încasa 500.000 de euro pentru 6 luni. Apoi ar fi primit 1,4 milioane de euro în următoarele două sezoane. Pentru că a decis să plece, Petrescu și patroana clubului Berna Gözbașı au ajuns la un acord ca acesta să primească doar banii pentru perioada petrecută în Turcia.

”Din motivele familiale ale antrenorului nostru, Dan Petrescu, ne-am separat de comun acord. Îi mulțumim lui și staff-ului săi și le dorim succes în viitoarele lor experiențe”, se arată în comunicatul oficial.

În plus a primit și o primă de instalare de 100.000 de euro. În perioada petrecută în Turcia, Dan Petrescu a reușit doar 2 victorii în 8 meciuri.

”Știu că la Kayserispor Dan Petrescu era foarte criticat de fani. Acolo, suporterii au un cuvânt de spus, aceasta ar fi explicația. Nu mă așteptam, și pentru mine a fost o bombă. Nu am vorbit cu Alibec, l-am sunat doar după accidentare ca să-i urez sănătate. Evit să vorbesc cu jucătorii de acolo, mai ales că ne întâlnim peste vreo 6 zile, nu e frumos și nici profesional”, a explicat Șumudică la emisiunea Digi Sport Special.

Unde ar putea ajunge Dan Petrescu

Jurnaliștii italieni susțin că românul ar putea ajunge la Celtic. Campioana Scoției din ultimele nouă sezoane, are un sezon dificil și a rămas la o distanță uriașă față de marea rivală Rangers, 18 puncte, după 30 de etape jucate. Neil Lennon, antrenorul care a luat patru titluri și două Cupe ale Scoției din postura de antrenor al lui Celtic și-a dat demisia. Scoțienii sunt pe locul 2 în campionat cu 64 de puncte. Lider în clasament este formația lui Ianis Hagi, Rangers cu 82 de puncte după 30 de etape.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: