Redactia.ro
Home » Sport » Turcii vor să scape de Dan Petrescu! Fanii îi cer demisia

Turcii vor să scape de Dan Petrescu! Fanii îi cer demisia

Dan Petrescu, Kayserispor,

Dan Petrescu are probleme în Turcia. Kayserispor nu a mai câștigat de 4 meciuri și s-ar putea să fie foarte greu să se salveze de la retrogradare.

Șefii clubului și fanii și-ai pierdut răbdarea. Echipa antrenată de Dan Petrescu, Kayserispor nu a mai câștigat de 4 etape. În ultimul meci a pierdut cu 0-2 în fața celor de la Sivasspor. În acest moment este pe locul 16 în Turcia, iar salvarea de la retrogradare pare a fi doar un vis frumos. Presa din Turcia susține că acest lucru l-ar putea costa pe Dan Petrescu, șefii clubului gândindu-se să-l demită. De altfel și fanii au început să ceară acest lucru. Românul a fost chemat să dea explicații, iar apoi se va lua o decizie.

„Nu am văzut nicio idee de joc pe teren, nu am rezolvat problema ocaziilor de gol şi a atacurilor periculoase, pe care o avem de anul trecut şi suntem o echipă fricoasă!”, a scris ofiţerul de presă al echipei, Mustafa Tokgoz, pe Twitter.

După ședința de azi, jurnaliștii susțin că Berna Gozbasi va anunța decizia pe care o va lua.

„Vom avea o întâlnire cu antrenorul nostru şi vom depăşi toate problemele.”, a anunţat, același Tokgoz.

Suporterii echipei sunt nemulțumiți

În momentul în care Dan Petrescu a preluat echipa, toată lumea și-a pus speranțele în tehnicianul român. Totuși, cu românul pe bancă, turcii au doar 2 victorii în 8 meciuri. În runda următoare, Kayserispor va juca împotriva lui Rizespor, echipa lui Marius Șumudică.

„Pleacă, Dan Petrescu! Super Lig nu e Liga 1”, a scris unul dintre fani lui Kayserispor.

„Cu Dan Petrescu, Kayserispor cade mai rapid decât în ultimele săptămâni! Crede cineva altceva?”, a scris un alt suporter.

„Dan Petrescu, demisionează! Pleacă, omule! Conducerea nu lucrează cu acest om, nu este clar ce jucăm. Scăpaţi de el!”, a scris unul dintre suporteri.

Dan Petrescu a preluat-o pe Kayserispor în luna ianuarie a acestui an. A semnat un contract valabil pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an, iar obiectivul impus era salvarea de la retrogradare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: