Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu a început curățenia! A dat afară 5 jucători

Dan Petrescu a început curățenia! A dat afară 5 jucători

Dan Petrescu, Kayserispor, Constantin Budescu

Dan Petrescu e pus pe fapte mari. Nici nu a ajuns bine la echipă și a început curățenia. A dat afară 5 jucători de la Kayserispor.

Antrenorul român a decis să se despartă de 5 fotbaliști după ce s-a sfătuit cu staff-ul său. Manuel Fernandes, İlhan Depe, Muğdat Çelik, Harrizon Manzala și Ömer Uzun au fost anunțați să-și caute echipe. Deocamdată Dan Petrescu a adus 4 jucători în schimb fundașul dreapta Ramazan Civelek, stoperul Ugur Demirok, mijlocașul Karlo Muhar și atacantul Anton Maglica. Este foarte posibil ca la echipă să mai ajungă încă un român. Constantin Budescu, care a declarat că vrea să joace din nou alături de Denis Alibec. 2 milioane de euro este cota actuală de piață a lui Budescu, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Dorința lui Constantin Budescu

Presa din Turcia susține că Budescu ar putea ajunge în cel mai scurt timp la Kayserispor.

„După ce nu a reușit să obțină semnătura lui Djokovic, Kayserispor s-a reorientat către Constantin Budescu, numărul 10 al Astrei Giurgiu”, scriu cei de la Transfer Merkezi.

Și Gigi Becali în vrea pe Budescu. A anunțat chiar că s-ar fi înțeles cu el, pentru ca transferul să fie făcut în acestă vară. În schimb la turci ar putea merge mult mai repede. Fotbalistul are o clauză de reziliere de 900.000 de euro, pe care șefii de la Kayserispor se pare că ar fi dispuși să o achite. La echipa antrenată de Dan Petrescu mai joacă trei români, Silviu Lung Junior, Cristian Săpunaru și Denis Alibec.

„Vorbesc cu Alibec, am vorbit şi acum, după meci, am văzut că s-a accidentat şi am vrut să văd ce s-a întâmplat. I se simte lipsa, era golgheterul echipei, dar mă bucur pentru el că a plecat în Turcia şi acum a marcat. Tot timpul vreau să joc alături de el, ne înţelegem foarte bine şi poate pe viitor, de ce nu, o să avem şansa să jucăm din nou împreună. Mă bucur că a venit Dan Petrescu la echipă, cred că pot termina între primele 10 echipe”, a declarat Constantin Budescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: