Redactia.ro
Home » Monden » Suma uriașă pe care o poate primi Meghan Markle pentru o singură postare de Instagram. Soția lui Harry s-ar îmbogăți peste noapte

Suma uriașă pe care o poate primi Meghan Markle pentru o singură postare de Instagram. Soția lui Harry s-ar îmbogăți peste noapte

Meghan Markle si Harry

S-a aflat care este suma uriașă pe care o poate primi Meghan Markle pentru o singură postare de Instagram. Dacă revine în forță pe această rețea de socializare, soția lui Harry se poate îmbogăți peste noapte!

Cei doi soți au suferit niște lovituri dure pe plan financiar în ultima vreme. După ce au părăsit Casa Regală a Marii Britanii, au semnat o mulțime de contracte bănoase, dar apoi au început să le fie anulate proiectele care trebuiau să le aducă mulți bani în buzunar.

Ce sumă uriașă poate să primească Meghan Markle?

Înainte să formeze în mod oficial un cuplu cu Prințul Harry și să devină Ducesa de Sussex, Meghan Markle era o actriță de succes în serialul Suits și avea și un blog personal de lifestyle. Era foarte activă în mediul online, dar apoi a fost nevoită să renunțe la toate aceste proiecte. Mai mult decât atât, și-a șters și contul de Instagram, pentru că fotografiile ei au apărut apoi doar pe contul oficial întreținut de angajații Casei Regale Britanice.

Cu toate acestea, dacă Meghan Markle decide să revină pe Instagram, poate să câștige până la un milion de dolari pentru o singură postare, susține un expert financiar conform Page Six.

„Mă aștept să devină foarte rapid una dintre cele mai urmărite persoane de pe Instagram. Ai vedete precum surorile Kardashian care pot să primească un milion de dolari sau chiar mai mult pentru o singură postare publicitară, în care să promoveze un produs. Nu văd niciun motiv pentru care Meghan să nu poată să câștige și ea astfel de sume”, a afirmat consultantul financiar Eric Schiffer.

Conform unor surse din anturajul ei, Meghan Markle (42 de ani), și-a creat deja un cont nou de Instagram @megan. Însă, momentan nu ar fi postat pe el decât o fotografie cu niște flori. Cu toate acestea, au apărut și alte surse care declară că fosta Ducesă de Sussex nu plănuiește prea curând să facă bani din Instagram în acest mod.

Expertul financiar o sfătuiește totuși pe Meghan Markle să nu promoveze chiar orice produs care i se propune, ca să nu își piardă credibilitatea în cazul în care va merge pe această direcție.

Sursă foto: Instagram Sussex Royal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: