Redactia.ro
Home » Știri » Suma uriașă plătită de o femeie la un salon din Botoșani. Clienta a crezut că nu vede bine

Suma uriașă plătită de o femeie la un salon din Botoșani. Clienta a crezut că nu vede bine

GALERIE FOTO (2) Salon de infrumusetare

O femeie din Botoșani a avut parte de șocul vieții sale în momentul în care a mers la un salon de înfrumusețare. Aceasta și-a povestit experiența traumatizantă trăită în coafor.

O femeie a plătit o avere la un salon de înfrumusețare din Botoșani

Conform Știrile ProTv, o femeie din Botoșani a trăit o experiență neplăcută și de neuitat la un salon de înfrumusețare.

Femeia a povestit că a mers la un salon celebru din Botoșani pentru a-și vopsi părul, iar când i-a fost înmânată nota de plată, femeia a crezut că nu vede bine.

Clienta a plătit nu mai puțin de 1.035 de lei pentru vopsirea părului. Mai mult decât atât, femeia a povestit pe rețelele de socializare că a avut parte de servicii traumatizante.

Asistentele aveau niște mâini de parca ar fi lucrat în șantier. Una nu știa cum să te smulgă mai tare de păr, alta cum să îți bage degetele în ochi mai bine”, a scris femeia pe o rețea de socializare.

Ei bine, pe bonul fiscal scrie că vopsea a costat 510 lei, oxidantul 95 lei, pudra decolorantă 180 lei, manoperă vopsit 150 lei, spălatul după vopsit a costat 30 lei, uscatul 30 lei iar tunsul a costat 40 de lei.

În total clienta a fost nevoită să plătească peste 1.000 de lei la un salon de înfrumusețare din Botoșani, această sumă fiind una uriașă pentru una dintre cele mai sărace județe din România.

bon coafor

A plătit 700 de lei pentru a-și vopsi părul

Totodată, o altă clientă a celebrului salon de înfrumusețare din Botoșani a povestit că a fost nevoită să plătească 700 de lei pentru a-și vopsi părul.

Într-un final, femeia a rămas dezamăgită și s-a ales și cu părul deteriorat.

Și eu am pățit să nu am bani la mine …aveam doar 700 lei, credeam că acesta este un preț decent…Am vorbit singură până la bancomat…probabil aici a fost inclus și calciu primit pentru că, din păcate, am avut acolo o cădere. În fine, m-am ales cu un păr ars, iar vopseaua s-a dus după câteva spălări și total dezamăgită. Trebuie să-mi fac curaj să mai intru în vreun salon”, a spus o altă femeie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: