Redactia.ro
Home » Știri » Sunați la 112 dacă o vedeți pe stradă! Femeia dispărută din Roșia Montană, în continuare de negăsit

Sunați la 112 dacă o vedeți pe stradă! Femeia dispărută din Roșia Montană, în continuare de negăsit

GALERIE FOTO (2)

O alertă dramatică a fost emisă în comunitatea din Roșia Montană pentru dispariția unei tinere de 30 de ani, pe nume Nicoleta. Familie ei este disperată, neștiind ce s-a întâmplat cu ea sau unde ar putea fi, timp în care autoritățile cer sprijinul populației pentru identificarea și localizarea sa, iar fiecare indiciu contează.

Din păcate, nu este nici primul și nici ultimul caz de dispariție din România, dar speranța de găsire a persoanei este una mare. Toți cei apropiați femeii dispărute fac apel la oamenii de pretutindeni, în speranța că găsirea ei va fi una cât mai rapidă și în siguranță.

Familia speră la colaborare și solidaritate

Nicoleta, în vârstă de 30 de ani, a fost văzută ultima dată părăsindu-și domiciliul în data de 8 februarie. Familia și-a dat seama că ceva nu era în regulă atunci când nu s-a întors acasă și nu a dat niciun semn de viață. O femeie din Blidești, comuna Roșia Montană, a alertat poliția în aceeași seară, comunicând dispariția fiicei sale. Din acel moment, autoritățile au declanșat o operațiune de căutare intensivă pentru a o găsi pe Nicoleta.

Cu fiecare oră care trece, îngrijorarea pentru femeia de 30 de ani crește. Familia, prietenii și comunitatea sunt în stare de șoc și disperare. Orice informație, fie cât de mică, poate fi crucială pentru găsirea ei în siguranță. Autoritățile solicită sprijinul oamenilor și îi îndeamnă pe cei care au văzut-o sau au orice informație despre locul unde ar putea fi să sune la numărul de urgență 112.

„Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării ei, iar aceasta a fost dată în urmărire. Persoanele care pot da informaţii care să conducă la identificarea tinerei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.”, este precizarea făcută de IPJ Alba cu privire la acest caz.

Semnalmente descriptive

Pentru a facilita identificarea și localizarea ei, iată descrierea fizică a Nicoletei în momentul dispariției:

  • Înălțime: 1,75 cm
  • Greutate: 75 kg
  • Culoarea părului: șaten
  • Culoarea ochilor: căprui

La momentul dispariției, purta o geacă lungă, neagră, cu glugă, pantaloni negri, cizme în aceeași nuanță și o căciulă colorată. Comunitatea din Roșia Montană este acum unită în eforturile de a o găsi și a o aduce acasă pe Nicoleta în siguranță. Fiecare distribuire a informației despre dispariția ei crește șansele de a fi găsită cât mai rapid. În aceste momente dificile, solidaritatea și sprijinul comunității sunt cruciale.

Ultima dispariție, semnalată chiar luna trecută

Din păcate pentru familiile celor în cauză, în urmă cu nici măcar o lună a fost anunțată o altă dispariție. Este vorba despre o tânără în vârstă de doar 16 ani care nu a fost găsită nici până acum. Popa Andreea Mihaela a dispărut de la domiciliu începând cu data de 26 ianuarie. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzău, fata a plecat de la domiciliu către școală.

Familia a devenit îngrijorată atunci când au reușit să o contacteze telefonic și au aflat că se află într-un județ vecin cu un băiat pe care l-a cunoscut pe Facebook, lucru cu care părinții nu erau de acord. Ulterior, adolescenta și-a închis telefonul și nu s-a mai făcut nicio altă comunicare cu familia de atunci. Pentru a facilita identificarea și localizarea Andreei, iată descrierea sa fizică la momentul dispariției:

  • Înălțime: 1,60 metri
  • Greutate: aproximativ 75 de kilograme
  • Constituție corpolentă
  • Față ovală
  • Ochi albaștri
  • Păr blond, lung

În momentul plecării, purta o geacă de fâș neagră cu finisaj lucios, un trening negru și pantofi sport de tip gheată în culorile alb și negru, completând ținuta cu o bentiță neagră pe cap.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: