Redactia.ro
Home » Stil de viață » Sunt identice, deși nu sunt surori. Care este, de fapt, adevărul

Sunt identice, deși nu sunt surori. Care este, de fapt, adevărul

GALERIE FOTO (5) Sunt identice, deși nu sunt surori.

Sunt identice, deși nu sunt surori. Povestea a două tinere a surprins o lume întreagă. Deși nu au niciun fel de rudenie, cele două seamănă leit. Acestea s-au cunoscut, după ce una dintre ele a fost curioasă să afle dacă mai există cineva cu aceleași trăsături ca ele ei. Ei bine, deznodământul a fost de-a dreptul surprinzător!

Sunt identice, deși nu sunt surori. Care este, de fapt, adevărul

Sunt identice, deși nu sunt surori. Povestea celor două tinere care seamănă izbitor a pornit după ce irlandeza Niamh Geaney, 26 de ani a avut curiozitatea să afle dacă mai există cineva în lume care să aibă aceleași trăsături ca ale ei. După ce a postat o fotografie pe rețelele de socializare, iar scurt timp a descoperit că o altă tânără, Irene Adams, în vârstă de 26 de ani arată exact ca ea! Cum este posibil așa ceva?

Ei bine, acest lucru ne demonstrează cât de mică este lumea și că nu există imposibililul! Cele două au aflat că locuiau, chipurile la o oră distanță de Dublin, dar atâția ani nu au știut nimic una de alta. Ideea lui Niamh a făcut ca această întâmplare să aibă loc. Deși cele două sunt identice, Irene și Niamh nu au niciun grad de rudeni. Mai mult, Niamh mai are două surori care nu îi seamănă deloc. Tânăra este prezentatoare de televiziune și a devenit cunoscută deja pe plan local. Însă lucrurile nu se sfârșesc aici.

Niamh a primit un mesaj de la o altă conațională, Karen Branigan, de 27 de ani, care i-a trimis mesaj spunându-i că și ea îi seamănă perfect. La scurt timp, pe Internet, a primit mesaje din Italia, de la Luisa Guizzardi, de 25 de ani, care ar putea să-i fie soră geamănă, la cât de bine seamănă. Tânăra din Irlanda a fost complet șocată de descoperirile făcute, ea întâlnindu-se cu fiecare în parte dintre fetele care îi seamănă leit.„Suntem extrem de şocate de faptul că semănăm atât de izbitor, deşi suntem complet străine una de alta. Nu avem nici cel mai mic grad de rudenie”, spune prezentatoarea irlandeză.

Pe de altă parte, Irene a declarat că are și ea o soră care nu-i seamănă absolut deloc. Cercetătorii nu au reușit să le dea fetelor niciun răspuns clar, dar Niamh îi îndeamnă pe oameni să-și caute semenii identici, pentru că este o experiență unică și distractivă.

O româncă și-a găsit sosia în Dubai

Bianca Mihai și Lana Al Beik sunt două sosii perfecte. Prima s-a născut în România, iar cealalată în EMiratele Arabe Unite. Deși au crescut pe continente diferite și cu religiii diferite, Bianca și Lana seamănă leit. În 2019, cele două s-au întâlnit, datorită Alexandrei Danciu, o tânără regizoare care le-a și spus povestea. „Părinții mei i-au arătat recent bunicii mele câteva poze. „Uau, unde ai făcut pozele? Foarte frumoase, Bianca, ce frumos ai ieșit!” Și tata i-a zis: nu e Bianca, e altă fată!”, povestește Bianca. „Într-o zi mama era pe contul ei de Instagram și m-a întrebat când am făcut asta. I-am spus: mamă, eu nu cânt. Nu sunt eu aici. Și ea: serios, nu ești tu? Și eu: nu-ți cunoști propria fiică? A crezut că sunt eu pe scenă cântând. Era Bianca”, a povestit Lana.

Din momentul în care s-au cunoscut, regizoarea Alexandra Danciu a decis să facă un scurtmetreaj cu povestea celor două, pentru proiectul ei online Freedom Station. „Sunt puține șansele ca două persoane să arată atât de similar și să se și găsească. Acuma se vorbește despre faptul că toți am avea o copie. Am văzut alte povești pe internet, dar niciodată persoane din țări diferite. Cred că subiectul reprezintă o curiozitate și ne face să ne gândim dacă oare există cineva care seamănă cu mine, are ochii mamei și buzele tatei și cu toate astea locuiește într-o altă țară?”, povestește Alexandra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: