Redactia.ro
Home » Știri » „Suntem varză! Suntem terminaţi!” Anchetatorii verifică dacă mama celor trei copii morți în București era acasă la momentul izbucnirii incendiului

„Suntem varză! Suntem terminaţi!” Anchetatorii verifică dacă mama celor trei copii morți în București era acasă la momentul izbucnirii incendiului

„Suntem varză! Suntem terminaţi!” Anchetatorii verifică dacă mama celor trei copii morți în București era acasă la momentul izbucnirii incendiului

De la ce a pornit incendiul în care au murit cei trei copii din Capitală

Trei copilași de 2,3 și 6 anișori și-au pierdut viața într-un incendiu care a avut loc într-o casă din Sectorul 5 al Capitalei. Aceștia au fost găsiți fără viață după ce s-au intoxicat cu fum, potrivit pompierilor de la fața locului. Conform G4Media incendiul ar fi izbucnit după ce unul dintre copii s-ar fi jucat cu o brichetă.

„În această dimineață, în jurul orei 5:35, am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta din str. Surduc, Sectorul 5. Primele echipaje de interventie ajunse la caz au constatat ca incendiul era deja stins si ca se manifestase la un pat.

În cameră se aflau copiii de 2, 3 și 6 ani, găsiți intoxicați.

S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, a transmis ISU București.

Poliţiştii au deschis, în urma tragediei, un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul celor trei copii care au decedat, după ce patul în care dormeau a fost cuprins de flăcările unui incendiu devastator:

„În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, şi sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, marţi, Agerpres.

Anchetatorii verifică dacă mama celor trei copii morți în București era acasă la momentul izbucnirii incendiului

Mama micuților le-a spus anchetatorilor că s-a trezit mult prea târziu pentr a-i salva, dar anchetatorii verifică dacă femeia era acasă la momentul izbucnirii incendiului. Declaraţia ei ar fi fost neclară, motiv pentru care s-a întocmit un dosar pentru ucidere din culpă. La Poliţia Capitalei a ajuns de urgență şi tatăl copiilor, care era plecat la muncă în Germania, pentru a le oferi un trai mai bun. Cei doi au fost observați de reporteri după opt ore de audieri, în același taxi:

„Suie-te şi tu acolo! Haide, mă! Haide, mă!”

Reporter: „Eraţi în casă în această dimineaţă?”

„Hai, gata, gata! Şi aşa suntem varză! Suntem terminaţi!”, a fost conversația dintre reporterii Observator și familia îndoliată. 

La Poliţia Capitalei a ajuns şi unchiul mamei îndurerate:

„E o tragedie, vă daţi seama, trei copii!

Reporter: Copii cum erau?

Bine, trăiau bine.

Reporter: Mama lucrează undeva?

Nu, nu, stătea cu copii acasă. Soţul ei a fost în Germania la lucru. A venit şi el”, a fost conversația dintre reporterii Observator și unchiul femeii. 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: