Redactia.ro
Home » Horoscop » SuperLuna 9 martie 2020. Evenimentul se petrece în zodia Fecioară

SuperLuna 9 martie 2020. Evenimentul se petrece în zodia Fecioară

SuperLuna 9 martie 2020. Evenimentul se petrece în zodia Fecioară

SuperLuna plina in Fecioara, LUNI 9 MARTIE 2020. Evenimentul astronomic și astrologic are mari efecte pentru fiecare nativ din zodiac. Ne va îndemna să perseverăm și să trecem la acțiune!

Aceasta SuperLuna plina va dezvalui daca ai profitat sau nu de sansa oferita de a-ti imbuntati viata, de a face progresele necesare. Este timpul sa faci ca eforturile tale sa conteze, in lucruri practice, cuantificabile. Nu e nevoie de un show dramatic.

Nu e despre a te simti iubit sau a atrage admiratori. Nu e despre a face gesture grandioase, de a avea idei marete pentru a atrage atentia cuiva. Este despre abordarea practica a tuturor planurilor, visurilor si idealurilor tale. Despre a gasi modalitati viabile de a-ti creste eficienta, de a-ti implementa viziunile. Este despre a te aseza la birou cu un calculator in fata si a vedea cifrele, rezultatelor. SuperLuna plina vine sa iti spuna ca pentru a realiza orice, trebuie mai intai sa faci treaba!

CITEȘTE MAI JOS INFLUENȚA pe care o are SUPERLUNA pentru zodia ta

Lucruri bune de facut sub efectul Lunii pline in Fecioara 2020:

Analizeaza-ti echilibrul munca-viata, elimina risipa si creste sanatatea si eficienta.

Fii atent la detaliile necesare intr-un contract, proiect sau relatie.

Du la indeplinire un job cat mai bine cu putinta esti tu in stare.

Observa-ti starea de sanatate – ce ar putea fi imbunatatit?

Fa curatenie de primavara in casa ta sau in spatiul muncii – fa ca mediul sa munceasca pentru tine.

Fa orice reparatii necesare.

Uita-te prin lista de sarcini de facut, ce nu e important taie de pe lista.

Examineaza-ti conturile bancare.

Concentreaza-te total pe sarcini solicitante si du-le pas cu pas la indeplinire.

Detoxifiaza-ti corpul si mintea.

Curata si purifica unele aspecte din viata ta.

Fii practic, fa doar ce functioneaza!

Abordeaza preocupari sacaitoare si gaseste solutii functionale.

Ia-ti angajamentul sa sustii o schimbare din practica de zi cu zi ce iti poate schimba viata.

Adopta o atitudine modesta si fii dispus sa inveti. Practica starea de minte deschisa si vezi ce se intampla.

Consuma produse cat mai naturale

Cum afecteaza SuperLuna Plina in Fecioara zodia ta?

SuperLuna Plina in Fecioara – BERBEC

Aceasta Luna plina iti scoate la lumina toate preocuparile practice care te fac sa muncesti din greu pentru a-ti realiza visurile. Lumina reflectoarelor poate fi pusa pe detaliile unui proiect sau ale unei intelegeri, asupra conditiilor de munca, asupra echilibrului munca-viata, sau poate asupra eficientei muncii tale. Sau poate scoate in evidenta o probleme de sanatate si actiunile pe care ar trebui sa le intreprinzi pentru a le rezolva. Acest moment necesita altruism, angajament fata de ceilalti, dar si angajament fata de propriile nevoi in ceea ce privestea sanatatea si bunastarea. Renunta la bagajele inutile si mergi pe drumul tau!

SuperLuna Plina in Fecioara – TAUR

Aceasta Luna plina iti aduce mai multa bucurie, mai multa creativitate si mai mult romantism. Este timpul sa faci ceva concret pentru a te exprima, pentru a-ti calcula riscurile, pentru a-ti atinge obiectivele si pentru a-ti creste pozitia sociala. Lumina reflectoarelor se va opri, in cazul tau, asupra copiilor si a pasilor pe care ar trebui sa-i intreprinzi in imbunatatirea relatiilor cu ei. Poti cere sfatul si sprijinul prietenilor si colaboratorilor tai. Acest lucru poate contribui la sporirea creativitatii si la imbogatirea ideilor pe care le ai.

SuperLuna Plina in Fecioara – GEMENI

Lumina reflectoarelor se indreapta asupra casei, familiei si a tuturor lucrurilor care tie iti ofera siguranta, securitate si confort. Ce a inceput ca o oportunitate de a-ti extinde orizonturile, continua ca o clarificare asupra lucrurilor care te fac sa te simti ca apartii unui loc unde sa faci radacini, ca esti acasa. Poate ca te hotarasti sa pleci din tara sau sa parasesti localitatea in care esti acum. Sa te muti mai aproape de cineva drag sau care iti impartaseste aceleasi idei si idealuri. Poate ca vrei sa fii mai aproape de un loc de munca ce simti ca ti se potriveste perfect. Fii tot timpul cu ochii pe obiectivele tale si vezi ce poate iesi din ele.

SuperLuna Plina in Fecioara – RAC

Luna plina in Fecioara iti poate aduce o calatorie in interes de serviciu sau cateva idei briliante. Atmosfera din jurul tau se imbunatateste vizibil, mintea ta alerta gaseste repede informatii din mediul inconjurator, prinzi din zbor cateva ponturi care iti pot aduce beneficii. Nu este exclus sa semnezi cateva intelegeri financiare, despre care ai tot discutat in ultima vreme, dar nu se lega nimic. Ti se poate cere sa pleci undeva sa semnezi un contract sau poti fi rugat sa scrii un discurt, o prelegere in vederea comercializarii unui produs unui public mai larg.

SuperLuna Plina in Fecioara – LEU

Aceasta Luna plina in Fecioara pune accentul clar pe veniturile si cheltuielile tale. Sunt sanse ca un proiect din trecut sa-si arate primele roade. Iti intra bani in cont dintr-o sursa nesperata. Sau poate ti se cere sa-ti pun in valoare talentele si aptitudinile, iar de aici sa iasa o afacere cu un potential partener incantat de prestatia ta. De asemenea, este posibil sa hotarasti daca ramai intr-o relatie sau nu (indiferent ca este vorba despre afaceri sau e ceva romantic). Iti pui intrebarea daca poti avea incredere in aceasta persoana si daca mai impartasiti aceleasi valori.

Citește în continuare pe sfatulparintilor.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: