Redactia.ro
Home » Stil de viață » Superstiții obscure de Anul Nou dezvăluite de Mihai Voropchievici

Superstiții obscure de Anul Nou dezvăluite de Mihai Voropchievici

Superstiții obscure de Anul Nou dezvăluite de Mihai Voropchievici

De Anul Nou sunt o mulțime de superstiții, unele dintre ele fiind foarte cunoscute, iar altele fiind știute doar de cei pasionați. Iată ce spune numerologul Mihai Voropchievici.

Superstiții neștiute de Revelion, dezvăluite de Mihai Voropchievici

Noaptea dintre ani este una în care trebuie să ținem cont de multe superstiții. Dacă facem așa, atunci vom avea un An Nou plin de belșug. Iată ce sfaturi ne dă Mihai Voropchievici pentru a nu atrage ghinionul în propria noastră casă.

Mihai Voropchievici spune că trebuie să ținem măturile separat, pentru că altfel vom avea parte de ghinion în Noul An. De asemenea, nici pe 31 decembrie, și nici pe 1 ianuarie, nu trebuie să dai bani cuiva, pentru că astfel atragi ghinion tot anul.

Cei care vor să fie cei mai norocoși trebuie să scurgă sticla de șampanie până la ultima picătură și să o pună în paharul lor.

La miezul nopții trebuie să fii atent ca persoana dragă ție să îți fie alături tot timpul și mai ales să vă sărutați la trecerea dintre ani, pentru că altfel relația voastră este sortită eșecului în anul ce vine.

Se mai spune că nu este bine să strănuți în noaptea de Revelion, dar nici în prima zi din an, pentru că astfel vei avea parte de probleme de sănătate tot anul.

Totodată, ce nu trebuie să faci sub nicio formă este să plângi, pentru că așa vei atrage nefericirea în viața ta.

Sfaturi de la Lidia Fecioru, pentru norocul casei

Și Lidia Fecioru a dat mai multe sfaturi despre ce ar trebui să facem ca să atragem norocul. Astfel, trebuie să aruncăm toate lucrurile de care nu avem nevoie.

„Toată lumea care intră în casă mea îmi spune că am o casă care te strânge în brațe. Niciodată nu am putut să mă cert în casă. Lucrurile de care nu avem nevoie trebuie ori aruncate ori donate cuiva, precum hainele vechi.

Am o perioada când simt nevoia să îmi chem prietenele şi să le spun să îşi aleagă ce le vine din haine. Am primit un mesaj de la o doamna care avea o nuntă şi spunea că nu avea posibilitatea să-și ia o rochie. I-am trimis o rochie. A fost plăcerea mea. Apoi mi-a trimis poze de la nuntă ”,  spune Lidia Fecioru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: