Redactia.ro
Home » Monden » Surorile Gabor, vacanță de șapte stele în Grecia. Iată imaginile opulente cu Monica și Ramona

Surorile Gabor, vacanță de șapte stele în Grecia. Iată imaginile opulente cu Monica și Ramona

GALERIE FOTO (3)

Surorile Gabor au petrecut într-o locație de lux și au împânzit instagramul de fotografii din locații exclusiviste. Monica și Ramona au petrecut alături de multimilionarii lumii și fanii au reacționat cu mii de aprecieri la pozele celor două surori.

Monica și Ramona Gabor, vacanță de șapte stele

Moncia și Ramona Gabor au plecat singure în vacanță în Grecia. Cele două nu au plecat oriunde în Grecia, ci în cea mai luxoasă stațiune, mai precis Mykonos, locul unde își petrec vacanțele multimilionarii lumii. Cele două surori au petrecut de mama focului și s-au răsfățat în cele mai scumpe restaurante din Europa la care unii doar visează să ia masa. Vacanța celor două dive a fost plină de mâncare cu multe stele Micheline și cu băuturi fine care mai de care.

Un detaliu care nu a trecut neobervat a fost lipsa cuiva important din această călătorie. Este vorba despre sora lor mai mare Alina. Nu mulți știu că Monica și Ramona au o soră mai mare care locuiește în Bacău și se ferește cât de mult poate de lumina reflectoarelor.

Ramona Gabor, afacere de succes

La ce venituri are Ramona Gabor, se înțelege de ce nu se uită la bani când vine vorba de o vacanță. Frumoasa Ramona este femeie de afaceri în Dubai și câștigă sume considerabile de bani. Ea a acorat un interviu în care a vorbit despre acest lucru și a dezvăluit că sora sa Monica îi este alături în bussinesul pe care îl deține.

Nu am alți parteneri, sunt absolut 100% singură în acest business. (…) și sora mea, Monica, mă ajută foarte mult cu tot felul de lucruri. Știe că nu am timp să pun la punct fiecare detaliu. Așa că ea este cea care mă ajută cu tot felul de texte, mesaje, instagram, social media, cu orice poate și mă bucur foarte mult că am sprijinul ei, iar soțul ei, Mr. Pink, este mereu lângă mine, cu orice sfat cu privire la finanțe. Pot zice că el este și mentorul meu în afaceri și chiar sper să fie o afacere de succes.„, a spus Ramona Gabor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: