Redactia.ro
Home » Știri » Surorile lui Petrică Mâțu Stoian vor dreptate! Femeile fac acuzații extrem de grave

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian vor dreptate! Femeile fac acuzații extrem de grave

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian vor dreptate! Femeile fac acuzații extrem de grave

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian vor dreptate! Una dintre surori face acuzații dure la adresa clinicii unde artistul a mers pentru a se trata în urma infecției cu noul coronavirus.

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian vor dreptate! Femeile fac acuzații extrem de grave

Îngenuncheată de durere, femeia a mărturisit că Petrică Mâțu Stoian ar fi regretat faptul că s-a internat în acea clinică și că a acceptat tratamentul. Femeia nu își poate reveni din șocul pe care l-a trăit atunci când a aflat că Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață. Sora îndrăgitului intepret de muzică populară a dezvăluit că probabil ar fi fost mai bine să își ducă fratele în Ungaria pentru a se trata, în urma infecției cu SARS-CoV-2.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian a mărturisit că interpretul de muzică populară a regretat faptul că a ales să se trateze la clinica privată din Reșița. Mai mult decât atât, se pare că Petrică Mâțu Stoian nu ar fi început procedurile, conform spuselor reprezentanților clinicii. De asemenea, sora îndrăgitului interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a acceptat efectuarea autopsiei. Decizia femeii a venit la scurt timp după ce a aflat că alți trei pacienți au avut probleme destul de grave de sănătate, scrie spynews.ro.

Cele trei persoane s-ar fi simțit extrem de rău în urma oxigenării excesive la aceeași clinică privată unde a mers și Petrică Mâțu Stoian.

Care este primul rezultat al autopsiei

Sora lui Petrică Mâțu Stoian a mărturisit că artistului nu i s-au făcut teste înainte de a începe tratamentul cu pricina. Surorile îndrăgitului interpret cer acum să se facă lumină în acest caz.

”L-au băgat la o procedură, fără să îl controleze nici la acte, nici la nimic. A fost un test, dar cum să bagi un om fără să te uiți pe acte, să vezi dacă e cardiac sau ceva?! I-am spus, Petrică, tu ești un om puternic, nu trebuie să te lași, fă un efort, dacă îmi spuneai din timp te duceam în Austria, te duceam în Ungaria, te duceam oriunde, dar… dacă nu am știut. A regretat chestia asta, că s-a dus acolo”, a povestit sora artistului, pentru Antena3.

În ceea ce privește decesul lui Petrică Mâțu Stoian, potrivit unor surse medicale, un vas de sânge de la plămâni s-ar fi spart. Acest lucru s-ar fi întâmplat din cauza anticoagulantelor pe care Petrică Mâțu Stoian le lua. Medicii legiștii de la spitalul din Reșița ar fi descoperit, în urma necropsiei, că regretatul interpret de muzică populară a suferit o barotraumă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: