Redactia.ro
Home » Știri » Surpriză pentru clienții Digi România. Compania oferă tuturor abonaților un smartphone de ultimă generație

Surpriză pentru clienții Digi România. Compania oferă tuturor abonaților un smartphone de ultimă generație

Digi România, liderul în furnizarea de servicii convergente de comunicații electronice, aduce o veste bună pentru toți abonații săi. Compania a lansat o ofertă specială care le permite clienților să achiziționeze un smartphone de ultimă generație – Motorola G54 Power Edition – la prețuri avantajoase. Iată toate detaliile despre această ofertă și cum poți beneficia de ea.

Cum poți beneficia de ofertă

Pentru a obține noul smartphone, clienții trebuie să efectueze portarea către Digi și să aleagă unul dintre abonamentele disponibile pe site-ul oficial al companiei. Ofertele sunt concepute astfel încât să răspundă diverselor nevoi și bugete ale clienților.

Tipuri de abonamente disponibile

  • Nelimitat – 5 euro pe lună
  • Optim 3 – 3 euro pe lună
  • Optim 2 – 2 euro pe lună

Prețul integral al telefonului este de 1.099 lei. Cei care aleg abonamentul de 24 de luni pot achiziționa telefonul în 24 de rate a câte 45,5 lei pe lună, fără avans.

„Rețeaua de prieteni la nevoie și super-oferte se cunoaște!Portează-te la DIGI, alege abonamentul Nelimitat și îți poți cumpăra Motorola G54 Power Edition, în 24 de rate, la 45.5 lei pe lună, fără avans”, este mesajul reprezentanților Digi România.

Specificații tehnice ale Motorola G54 Power Edition

Motorola G54 Power Edition este un smartphone de ultimă generație, echipat cu tehnologie de vârf pentru a oferi o experiență de utilizare superioară:

  • Rețele: 3G, 4G și 5G
  • Sistem de operare: Android
  • Memorie RAM: 12 GB
  • Stocare internă: 256 GB
  • Camere: Două camere performante pentru fotografii și videoclipuri de calitate

RCS-RDS devine Digi România

Începând cu 15 mai 2024, RCS & RDS și-a schimbat oficial denumirea în Digi România. Această schimbare reflectă dorința companiei de a-și consolida identitatea și de a se alinia mai bine cu brandul internațional Digi. Cu toate acestea, clienții vor continua să beneficieze de aceleași servicii de înaltă calitate.

„Această tranziție marchează un nou capitol în evoluția și consolidarea poziției companiei pe piața de telecomunicații și reconfirmă angajamentul de a oferi cele mai bune soluții de conectivitate, adaptate cerințelor și nevoilor tot mai diverse ale utilizatorilor, într-o lume digitală în continuă schimbare”, conform Digi.

Oferta Digi România pentru achiziționarea smartphone-ului Motorola G54 Power Edition reprezintă o oportunitate excelentă pentru abonații săi de a beneficia de un dispozitiv de ultimă generație la prețuri accesibile. Fie că alegi să te portezi sau să continui ca abonat, această ofertă vine în întâmpinarea nevoilor tale de conectivitate și tehnologie modernă.

Digi RCS RDS cumpără Telekom România

Într-o mișcare surprinzătoare care va remodela peisajul telecomunicațiilor din România, Digi Romania, deținută de Zoltan Teszari, împreună cu o companie controlată de Adrian Tomșa, patronul Prima TV, au anunțat achiziționarea operatorului de telefonie mobilă Telekom Romania. Anunțul a fost făcut simultan la bursă de către Digi Romania și OTE, acționarul majoritar al Telekom Mobile, pe 27 mai 2024.

Digi Romania S.A. a încheiat un acord de principiu pentru achiziționarea unei dețineri de 99,9999994% din capitalul social al Telekom Romania Mobile Communications S.A. de la Hellenic Telecommunications Organization S.A. (OTE). Tranzacția se va realiza prin intermediul West Network Invest S.R.L., un vehicul investițional deținut majoritar de Digi și minoritar de grupul Clever Media, controlat de Adrian Tomșa.

Deși Consiliul Concurenței nu a primit încă o notificare oficială, aceasta va fi trimisă în următoarele săptămâni. Tranzacția necesită, de asemenea, o decizie de securitate națională. Finalizarea tranzacției depinde de mai multe aspecte, inclusiv analiza de due diligence, obținerea aprobărilor necesare de la autoritățile competente și semnarea documentației aferente. Digi a subliniat că, după finalizarea tranzacției, Telekom Romania Mobile va continua să funcționeze ca operator independent de telecomunicații.

Implicațiile tranzacției

Achiziția Telekom Romania Mobile de către Digi și partenerii săi atrage atenția datorită dimensiunii sale și implicării unor jucători importanți din domeniul media și telecomunicațiilor. West Network Invest S.R.L este deținută majoritar de Digi RCS RDS, iar firma este deținută în proporție de 75% de Adrian Tomșa și 25% de RCS RDS SA, conform datelor de pe platforma Termene.ro.

Adrian Tomșa, cunoscut pentru deținerea Prima TV și a altor posturi TV prin Clever Media Network, are legături strânse cu Zoltan Teszari, patronul Digi/RCS&RDS. Tomșa deține și 49,62% din eAd Interactive, firma care a cumpărat drepturile TV pentru Liga 1 până în 2024.

Președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, a declarat că instituția analizează sursele de finanțare și viabilitatea economică a tranzacției. „2024 se anunţă un an mai complicat din punct de vedere al fuziunilor. Avem de gestionat posibila vânzare a Telekomului, al patrulea operator de telefonie mobilă din ţară. Trebuie să vedem dacă rămânem cu patru sau va fi preluat de unul dintre cei existenţi,” a afirmat Chirițoiu. El a adăugat că această operațiune nu s-a realizat în 2023 din cauza preocupărilor legate de securitatea națională și că rămâne de văzut dacă în 2024 se va ajunge la o soluție acceptabilă.

Impactul asupra consumatorilor și industriei

Telekom Romania, controlată de grupul elen OTE, deține peste 99,9% din acțiuni. Implicarea lui Adrian Tomșa și a Digi în această tranzacție sugerează o consolidare semnificativă a pieței telecomunicațiilor din România. Achiziția nu doar că va remodela peisajul telecomunicațiilor, dar va avea și implicații majore pentru consumatori. Consiliul Concurenței analizează impactul asupra competiției și securității naționale, iar decizia finală va depinde de aceste evaluări.

Pentru a preveni creșterea tarifelor, Consiliul Concurenței susține utilizarea în comun a resurselor și co-utilizarea infrastructurii. „Să se dea acces reciproc la infrastructură suntem deschiși, nu vedem o problemă,” a subliniat Chirițoiu.

Viitorul pieței telecomunicațiilor din România

Adrian Tomșa, prin Clever Media Network și alte investiții, a demonstrat capacitatea de a gestiona și dezvolta afaceri în domeniul media și telecomunicațiilor. Legătura sa cu Zoltan Teszari și Digi este văzută ca un avantaj strategic care ar putea aduce beneficii suplimentare în viitor.

Achiziția Telekom Romania Mobile de către Digi RCS RDS și compania lui Adrian Tomșa reprezintă o mișcare strategică majoră pe piața telecomunicațiilor din România. Aceasta are potențialul de a schimba semnificativ peisajul competitiv, de a aduce inovații și îmbunătățiri pentru consumatori și de a consolida poziția jucătorilor implicați. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și care va fi impactul final asupra industriei și consumatorilor.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: