Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Surpriza de care a avut parte un taximetrist român după o cursă. Ce a găsit sub scaunul său? Șoferul și-a sunat imediat clienții

Surpriza de care a avut parte un taximetrist român după o cursă. Ce a găsit sub scaunul său? Șoferul și-a sunat imediat clienții

Un taximetrist din Baia Mare a devenit eroul unei familii venite în vacanță în România, din Elveția. În timpul unei călătorii cu taxiul au uitat complet de geanta în care își țineau actele și banii. În prima noapte nici nu au sesizat că le lipsește bagajul. În dimineață imediat următoare, taximetristul i-a contactat să-i anunțe că și-au uitat bunurile în mașina lui și că dorește să le înpoieze.

„Dimineaţă m-am uitat să văd cât de murdare mi-s preşurile, şi geanta era aici, am găsit-o aici”.

Acesta a fost începutul unei relații frumoase de prietenie dintre un taximetrist de 37 de ani din Baia Mare şi un cuplu care locuieşte în Elveţia. Bărbatul a găsit geanta celor doi după abia trei curse efectuate. Și-a dat seama imediat că lor le aparținea.

„Am văzut conţinutul şi mi-am adus aminte de clienţii de aseară, care vorbeau nemţeşte în maşină şi mi-am dat seama că numai ei pot fi. Doamne fereşte să fiu eu în situaţia aia”, spune Cristel Ciocoi, taximetrist.

„A fost un înger”, a fost declarația elvețianului

Cumva a căzut geanta sub scaun. Am ajuns acasă, nu ne-am dat seama de absolut nimic. Din fericire, băiatul a sunat şi a spus că a găsit geanta. Dacă găseşti o geantă cu bani, cam nu prea ai intenţia să o dai înapoi, fiind străin, mai ales. Ne-a salvat de la un super-mega stres şi pe calea asta îi mulţumim din tot sufletul”, mărturiseşte Bircea Diana Nicoleta.

„A fost ca un înger. Nu mă aşteptam la aşa ceva. M-a făcut fericit. Onestitatea se răsplăteşte, întotdeauna. E o poveste frumoasă, pe care o s-o spun în Elveţia şi peste tot în lume, ce mi s-a întâmplat în Baia Mare”, a adăugat Simon Niederhauser, soţul femeii.

Cei doi soți aveau în geantă peste 2.000 de euro cash și mai multe carduri cu sume mari de bani.

„Oricât de greu mi-ar fi, şi eu muncesc pentru bani şi toată lumea munceşte. Orice greutăţi aş întâmpina în viaţă, oricât de greu mi-ar fi, ştiu că uite, am făcut şi eu ceva bun şi o să-mi ajute şi mie Dumnezeu”, spune Cristel Ciocoi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: