Redactia.ro
Home » Monden » Surpriză de proporții la Survivor! Ce se va întâmpla de săptămâna viitorare. Daniel Pavel a făcut anunțul

Surpriză de proporții la Survivor! Ce se va întâmpla de săptămâna viitorare. Daniel Pavel a făcut anunțul

concurenti survivor

Survivor România este în plină desfășurare, iar concurenții trec prin probe dificile în Republica Dominicană pentru a demonstra că merită să se întoarcă acasă cu premiul cel mare. Doar cei puternici din punct de vedere fizic și psihic vor reuși să ajungă în etapa finală a competiției. Telespectatorii urmăresc îndeaproape emisiunea, iar Daniel Pavel a făcut un anunț important pentru toți fanii Survivor.

Vești bune pentru fanii emisiunii Survivor

Daniel Pavel a anunțat că, începând cu ultima săptămână a lunii ianuarie, telespectatorii vor putea urmări emisiunea cu o zi mai devreme față de data la care aceasta este difuzată la televizor. Astfel, episodul care ar urma să fie difuzat pe 30.12.2023 va putea fi urmărit pe VOYO cu o zi mai devreme, pe 29 ianuarie. Trebuie, însă, să știți că pentru a accesa această platformă de streaming aveți nevoie de cont și de un abonament lunar care trebuie să fie plătit.

„Pentru că ne dorim ca toți fanii Survivor să se bucure de aceeași experiență fantastică aveți Survivor în același timp la Pro TV și pe voyo.ro. De săptămâna viitoare, însă, veți avea Survivor pe voyo.ro cu o zi în avans față de tv”, a anunțat Daniel Pavel, la finalul emisiunii din data de 25 ianuarie.

Sebastian Dobrincu a părăsit deja concursul

Concursul Survivor are loc în Republica Dominicană și este difuzat, trei zile pe săptămână, de către trustul de pe Pache Protopopescu, PRO TV. Competiția este una acerbă, iar concurenții sunt nevoiți să parcurgă trasee dificile.

În plus, mâncarea pe care o primesc este redusă, iar micile delicii culinare le primesc doar acei concurenți care-și demonstrează meritele pe traseu. Unii dintre concurenți au părăsit deja concursul. Spre exemplu, afaceristul Sebastian Dobrincu a fost nevoit să-și facă bagajele și să revină în România în urma unei accidentări care a necesitat intervenția urgentă a medicilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: