Redactia.ro
Home » Monden » Surpriză pe scena muzicală din România! Dani Mocanu vrea să cânte din nou

Surpriză pe scena muzicală din România! Dani Mocanu vrea să cânte din nou

Surpriză pe scena muzicală din România! Dani Mocanu vrea să cânte din nou

Dani Mocanu a făcut un anunț special pentru toți fanii săi! Manelistul se întoarce pe scena muzicală din România și are planuri mărețe. 

Surpriză pe scena muzicală din România! Dani Mocanu vrea să cânte din nou

Dani Mocanu este unul dintre cei mai controversați cântăreți de manele din România, fiind mereu în centrul atenției pentru felul în care alege să-și trăiască viața. De la muzica sa în care denigrează și instigă la ură și violență, până la acuzațiile că maltratează animale, toate acestea fac parte din viața artistului.

Fiind mereu pus la zid de către cei din jur pentru multe dintre faptele sale, Dani Mocanu a decis în urmă cu ceva timp să se pocăiască și să treacă de parte bisericii pentru a-i fi iertate toate păcatele. Anunțul a venit atunci însoțit și de renunțarea acestuia la muzica pe care o produce, asta pentru că nu se mai regăsea în ceea ce scoatea pe piață.

După o pauză în care manelistul nu a mai fost văzut, se pare că acum are o întoarcere surprinzătoare. Într-un videoclip încărcat pe internet, artistul își anunță revenirea în industria muzicală și pe scenă. Mulți urmăritori de-ai cântărețului s-au bucurat enorm când au auzit și chiar i-au transmis mesaje imediat.

”Cu ajutorul lui Dumnezeu, după șapte luni de zile am îndeplinit promisiunea respectivă. În momentul de față pot să mă întorc în muzică, nu vreau să vorbesc mult, să vă plictisesc, mă întorc în muzică. Doamne, te iubesc, și atât. Ne vedem pe scenă. Am 28 de ani și nimic până în prezent nu mi-a adus o satisfacție sufletească mai mare decât aceasta de a aduce câteva suflete pe calea Lui Dumnezeu. Acum mă întorc. Vă iubesc”, a spus Dani Mocanu pe internet.

Cum au reacționat fanii la postarea artistului

Așa cum era de așteptat, fanii artistului au reacționat imediat la anunțul publicat de acesta pe contul său de Youtube. Urmăritorii i-au transmis mesaje atât aici, cât și pe rețelele de socializare.

”Asta voiam să aud! Bine ai revenit! ??”, ”Se întoarce regele și va RUPE trending-ul. Tzancă, ia-ți o pauză că revine regele ?”, ”Bine Dănuțule ????”, ”Stai boss, te întorci să cânți muzică creștină sau muzică „orientală”. Te rog eu nu te pacăli singur, dacă te întorci ca și până acum, să pozezi lângă femei aproape dezbracăte, este în contradictoriu cu ce ai spus, și botezul nu va avea nici o relevanță dacă nu te ții de promisiune..Nu e vorba că te judec, nu este vorba de noi aici, dar e vorba de Dumnezeu”, ”Era timpul sa te întorci! Credința o porți în suflet, indiferent de ce vei cânta. Dumnezeu este pretutindeni!”, ”Când apare prima melodie?”, ”Plâng? credeam ca nu mai vine ziua asta”, sunt o parte din mesajele pe care ascultătorii artistului i le-au transmis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: