Redactia.ro
Home » Monden » Surpriză pentru Simona Dichiseanu, de ziua ei, de la fostul soț

Surpriză pentru Simona Dichiseanu, de ziua ei, de la fostul soț

GALERIE FOTO (4)

Au divorțat de mai bine de 10 ani, însă relația dintre ei n-a fost afectată de această decizie. Simona și Ion Dichiseanu încă se iubesc, iar asta s-a văzut și-n gestul făcut de actor vizavi de fosta soție în ziua în care a împlinit 51 de ani.

În weekendul care a trecut, Simona Dichiseanu și-a sărbătorit ziua de naștere, însă marele absent al serii a fost tocmai fostul soț. Actorul n-a uitat însă de ocazia specială și i-a făcut un cadou celei care i-a fost soție timp de 22 de ani. Acesta a trimis un buchet imens de trandafiri roșii, pentru a-i transmite toată dragostea lui.

Simona și buchetele de flori primite de ziua ei

Iar Simona n-a ignorat gestul fostului ei soț și s-a pozat pe rețelele de socializare cu cadoul primit. Festivitatea a avut loc pe o teresă de lux din stațiunea Venus, iar invitați au fost nume sonore din showbizul românesc. Adrian Enache, dar și alți colegi de scenă de-ai Simonei, au fost alături de artistă în ziua cea mare.

Simona Dichiseanu a divorțat acum 10 de ani de Ion Dichiseanu

Au fost căsătoriți timp de 22 de ani

S-au iubit cu patos timp de 22 de ani, însă acum zece ani au decis să pună punct mariajului lor. Însă asta nu le-a afectat relația, ci dimpotrivă. Ion Dichiseanu nu pierde ocazia niciodată să vorbească de bine la adresa fostei soții, menționând că e femeia pe care o iubește cel mai mult. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Ioana Georgiana. Între Simona și Ion Dichiseanu e o diferență de vârstă de 34 de ani.

Citește și Vești triste despre Mihai Constantinescu. Artistul este de nerecunoscut

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: