Redactia.ro
Home » Știri » Surpriză uriașă la un bancomat din Iași! Un bărbat a găsit 5.000 de euro, ce a făcut cu toți banii. FOTO

Surpriză uriașă la un bancomat din Iași! Un bărbat a găsit 5.000 de euro, ce a făcut cu toți banii. FOTO

GALERIE FOTO (2)

Surpriză uriașă pentru un bărbat din Iași, care a găsit fabuloasa sumă de 5.000 de euro la un bancomat din oraș. Poate părea incredibil ce a făcut omul cu toți banii, însă cazul este cât se poate de real. Individul a fost chemat de urgență la secția de Poliție.

Un bărbat de 50 de ani din Iași a avut parte de surpriza vieții lui când a avut nevoie să ajungă la bancă pentru a scoate niște bani de pe card.

Surpriză uriașă la un bancomat din Iași! A găsit 5.000 de euro, ce a făcut cu toți banii

Totul s-a întâmplat pe data de 2 ianuarie 2021, când domnul Radu a ajuns la bancomatul de pe strada Cuza Vodă din Iași.

Omul a rămas împietrit când a observat în bancomat o sumă uriașă, însă a cărei valoare nu o putea  estima din ochi, la cât de mulți bani erau în fanta aparatului de eliberat numerar.

Domnul Radu a luat toți banii din bancomat și a început să îi numere. Avea în mâinile sale nu mai puțin de 5.000 de euro, veniți ca din cer.

Bărbatul nu a stat mult pe gânduri după ce a luat suma uriașă din bancomatul băncii. Gestul bărbatului pare destul de incredibil, însă este pe cât se poate de adevărat ce a făcut cu toți banii.

Văzându-se cu banii în mână, omul nu a ezitat nicio și a sunat la Poliție, spunându-le agenților cum a găsit cei 5.000 de euro. Bărbatul a predat suma polițiștilor, care au reușit, ulterior, să dea de cel care a pierdut banii.

Cum au rămas 5.000 de euro în bancomat

Potrivit oamenilor legii, la respectivul bancomat, în urmă cu puţin timp să ajungă domnul Radu, se prezentase o altă persoană care a depus o sumă mai mare decât cea acceptată de aparat.

Din această pricină, transferul de bani a fost respins, iar tranzacția anulată. Așa se face că banii au fost scoși din aparat și rămași în fanta bancomatului.

Se pare că persoana care i-a depus nu a observat că operațiunea nu s-a finalizat și a plecat. Mai mult, aceasta a uitat și cardul în bancomat. Abia după ce și-a dat seama de lipsa cardului, a revenit la bancă și situația s-a clarificat.

Bărbatul care a găsit 5.000 de euro, chemat la secția de Poliție

La circa o lună după ce a găsit cei 5.000 de euro în bancomat, bărbatul de 50 de ani din Iași a fost chemat la secția de Poliție.

Pentru gestul de a returna banii găsiți, bărbatul a primit o scrisoare de mulţumire din partea polițiștilor din Iași, care l-au felicitat pentru spiritual civic de care a dat dovadă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: