Redactia.ro
Home » Știri » Surse: Milionarul Ioan Niculae, în stare critică la ”Victor Babeș”. Are coronavirus

Surse: Milionarul Ioan Niculae, în stare critică la ”Victor Babeș”. Are coronavirus

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, a dezvoltat o formă severă de Covid-19 și este internat, în stare critică la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Capitală. Milionarul este la secția de Terapie Intensivă și se află intubat, potrivit unor surse Gândul.ro.

Ioan Niculae, în stare critică din cauzaCovid-19

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, se află în stare critică la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Capitală, după ce s-a infectat cu coronavirus. Patronul este intubat la secția de Terapie Intensivă, spun surse Gândul.ro

Grav este că medicii nu îi dau șanse de supraviețuire omului de afaceri care are 66 de ani. Ioan Niculae poate respira doar cu ajutorul aparatului de oxigen.

”Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”,a precizat o sursă din interiorul unității medicale unde milionarul este internat, pentru gândul.ro.

Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei Giurgiu, anunța pe data de 17 noiembrie că la Astra Giurgiu situația nu este deloc una bună, în ceea ce privește coronavirusul.

Deci tot managementul Astrei pozitiv. A terminat Dani Coman, a luat patronul, nevasta și acum și eu. Am vorbit între noi să luăm anticorpi”, precizat Bogdan Mara în urmă cu doar câteva zile.

Averea lui Ioan Niculae a scăzut

În ultimii ani, averea milionarului a scăzut de la 1,7 miliarde de euro în 2013 la circa 700 milioane de euro, potrivit ultimelor estimări. În anul 1994, Ioan Niculae a înființat Interagro în 1994 împreună cu un partener britanic. Interagro este unul dintre cele mai mari grupuri cu capital românesc. În anul 2016 grupul avea o cifră de afaceri de 17.487.322 de lei și 53 de salariați, conform unor date ale Ministerului de Finanțe.

În anul 2015, Ioan Niculae a avut probleme cu legea. Curtea de Apel l-a condamnat la doi ani și șase luni de închisoare în doarul “mită la PSD”.

Ioan Niculae a fost căsătorit cu  Domnița Niculae, dar au divorțat în anul 2014. Motivul care a dus la despărțire ar fi fost infidelitatea milionarului cu o femeie pe care el numit-o ”Botic”. La un moment dat, moșia lor de la Zimnicea a fost trecută pe numelui lui ”Botic”, iar Domnița Niculae a luat atitudine și a atacat în istanță acordul.

”Admite cererea privind înscrierea în fals formulată de reclamanta Niculae Domnița. Înaintează înscrisul numit procură specială, autentificat sub nr. 1488 de către BNP Mocanu Victor și Mocanu Ștefan Călin, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, în vederea efectuării de cercetări privind infracțiunea de fals intelectual”, au admis judecătorii la cererea Domniței. În ceea ce privește firma Interagro, de aceasta se ocupă fosta sa soție, dar și Adina, fiica sa  în vârstă de 26 de ani. Ea a început să învețe tainele afacerilor tatălui său, de la o vârstă fragedă.

”Mă ocup de mai multe proiecte din grupul Interagro, de la agricultură, energie și în special de trading. Îmi place foarte mult. Nu mă văd făcând altceva. Asta îmi doream să fac de când eram copil”, spunea Adina într-un interviu, înainte ca tatăl ei să ajungă după gratii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: