Redactia.ro
Home » TV » Survivor România. Andreea Antonescu, ironizată pe rețelele de socializare. Cu cine este asemănată

Survivor România. Andreea Antonescu, ironizată pe rețelele de socializare. Cu cine este asemănată

GALERIE FOTO (6) Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a devenit ținta ironiilor pe rețelele de socializare, de când s-a încris la Survivor România. ”Faimoasa” este asemănată cu un personaj nu tocmai plăcut din filmele de aventură. Totodată, internauții se amuză pentru felul cum ia parte la probele din competiție.

Survivor România. Andreea Antonescu, ironizată pe rețelele de socializare. Cu cine este asemănată

Andreea Antonescu a intrat și mai mult în atenția publicului după ce a ales să participe la Survivor România. ”Faimoasa” este asemănată cu Smeagol din ”Stăpânul Inelelor” și a stârnit amuzamentul internauților pentru felul cum a plonjat în apă, de pe topogan, în timpul unei probe.

”Ce asemănare” au scris unele persoane în mediul online, referindu-se la trăsăturile cântăreței similare cu personajul din ”Stăpânul inelelor”.

”Dacă la sezoanele trecute, în special când se numea Exatlon, mă uitam pentru competiția sportivă, acum mă uit pentru circ”, au mai scris alți internauți, referindu-se la momentul în care Andreea Antonescu părea că înota pe topogan, în timpul unei probe.

Andreea Antonescu, catalogată cea mai slabă fată din echipa Faimoșilor

Colegii ”Faimoși” ai Andreei Antonescu nu sunt încântați de performanța acesteia din competiție. O consideră la fel se slabă ca Alexandra Stan.

”Colegii spun că e Alexandra Stan doi, dar nu. Alexandra nu trecea de o scară, ea avea frici. Andreea nu are multe frici, dar nici vână în sânge. Ea nu știa să arunce, picior cu mâna greșită. Sunt oameni care au nevoie de instrucțiuni pentru membrele pe care le au. Nu mi se pare că are vreo șansă să se mobilizeze, e imposibil”, spune Zannidache.

Concurentul de la Survivor 2021 care se bucură de venirea Andreei Antonescu: „Mamă, ce bunăciune!” - IMPACT

Nici Culiță Sterp nu vede deloc cu ochi buni performanța Andreei Antonescu în emisiune.

”O să aducă și Andreea două puncte, avem încredere în ea, s-a antrenat ieri. O să vedeți că o să aducă două puncte. O vreau pe Georgiana înapoi”, a mărturisit Culiță Sterp.

În schimb, atunci când a pus piciorul ”pe platourile de filmare”, Andreea Antonescu s-a simțit bine primită de ”Faimoși”.

„M-au primit foarte bine, eu aveam două persoane cu care mă înțeleg bine și în viața reală și știam că se vor bucura că am ajuns aici. Prima e Elena cu care am o relație foarte bună de prietenie de mult timp. Mâncarea pentru mine nu a fost niciodată o necesitate. Sunt omul care mănâncă să trăiască, nu trăiește pentru a mânca”, a mărturisit Andreea Antonescu la Survivor.

Cea mai bucuroasă de venirea artistei în Republica Dominicană este Elena Marin, deoarece sunt bune prietene, iar Elena este fostă dansatoare a trupei ”Andre”.

Din momentul în care am văzut-o pe Andreea Antonescu, nu am mai putut de fericire. Pe lângă relația de prietenie pe care o am cu Andreea Bălan, am o relație bună de prietenie și cu Andreea Antonescu. Suntem amândouă fecioare, amândouă avem coloană vertebrală. Este omul care îmi va da putere. E mult spus că mă va răzbuna sau îmi va face dreptate, că fiecare își face dreptate singur’a mărturisit concurenta.

Și Cătălin Moroșanu s-a declarat chiaer fascinat de înscrierea Andreei Antonescu la Survivor, deoarece, în urmă cu mult timp, era fan al trupei Andre.

„Ea nu știe că în tinerețea mea eram fan al formației Andre. Când eram mic spuneam „mamă, ce bunăciune!’ Nu mă așteptam ca peste câțiva ani să mă trezesc cu Andreea Antonescu lângă mine. Mi se pare wow! Vezi cum lucrează universul, întâlnim oameni în momente incredibile”, a comentat Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: