Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu încă e căsătorită, deși și-a anunțat despărțirea de tatăl copilului ei. De ce nu a divorțat de Traian

Andreea Antonescu încă e căsătorită, deși și-a anunțat despărțirea de tatăl copilului ei. De ce nu a divorțat de Traian

Andreea Antonescu încă este căsătorită cu Traian Spak, tatăl fetiței ei. Deși cei doi și-au anunțat divorțul acum un an, Andreea Antonescu este încă o femeie căsătorită. 

 

 

De ce nu a divorțat Andreea de Traian

 

Andreea Antonescu a depus actele de divorț, încă de anul trecut, în mare secret. Și nunta lor a fost făcută în 2013, tot în secret. Abia după separarea de fostul soț, Andreea Antonescu a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să se căsătorească.

Andreea Antonescu și Traian Spak nu mai formează un cuplu de ceva timp, însă, cei doi sunt tot căsătoriți. Deși s-a speculat că Traian nu ar fi vrut să îi acorde divorțul din cauza geloziei, cântăreața a dezvăluit, într-un interviu acordat revistei Viva!, că adevăratul motiv este distanța, Traian fiind în continuare în Statele Unite.

După despărțirea de Traian Spak, deși era încă soția acestuia, a avut o relație cu Ștefan Manolache. Andreea și Ștefan s-au despărțit la începutul acestui an, din cauza unor neînțelegeri care au apărut și în presă.

Fostul iubit al Andreei, în vârstă de doar 26 de ani, cu 10 ani mai mic decât artista, a ajuns în atenția presei. Relația celor doi a intrat în atenția presei după ce Andreea Antonescu a sunat la 112 și le-a spus autorităâilor că este sechestrată de iubitul ei într-un apartament din Iași. Autoritățile care s-au deplasat la fața locului i-au găsit pe cei doi nevătămați, dar în stare de ebrietate. Cântăreața a fost amendată, ulterior, cu 4.000 de lei.

Soțul Andreei nu a ezitat să intervină. Traian s-a arătat foarte deranjat de atitudinea soției și mama fiicei lui. Traian dorește să preia chiar și custodia fiicei lor.

„Traian i-a reproșat că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită, nu ca o femeie matură, ca o mama. I-a reproșat că nu este în regulă ca în cursul săptămânii, când fiica lor are școală, ea să plece în alte orașe după iubit. Ca dă dovadă de iresponsabilitate și că vine în țară să discute’‘, au spus surse apropiate celor doi.

 

Andreei i-a fost rușine să spună ,,Nu”

 

Artista a dezvăluit, abia după divorț, că nu și-a dorit, de fapt, căsătoria. Artista a explicat că după momentul cererii în căsătorie, ea i-a dat înapoi inelul iubitului său, dar atunci a acceptat pentru că i-a fost rușine să refuze de față cu toți prietenii lui.

,,Nu-ți poți imagina de câte ori am zis nu în viața mea. Când am fost cerută de ultima persoană mi-a fost rușine să zic nu. Mai erau niște prieteni prin jur și nu am putut să fiu rea. Am zis DA și a fost singura dată. I-am dat inelul înapoi și i-am zis că nu mă reprezintă. M-am măritat fără rochie și fără inel”, a declarat cântăreața ]n urm[ cu ceva timp.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: