Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Antonescu, declarații surprinzătoare. Artista își mai dorește un copil

Andreea Antonescu, declarații surprinzătoare. Artista își mai dorește un copil

GALERIE FOTO (4) Andreea Antonescu, declarații surprinzătoare

Andreea Antonescu, noua concurentă la emisiunea Ferma, de la ProTv, a vorbit într-un interviu despre bărbații din viața ei. Artista a mărturisit ce gen de bărbații preferă și de ce nu, despre posibilitatea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă.

Andreea Antonescu, declarații surprinzătoare. Artista a vorbit despre bărbații din viața ei

Se pare că fetele de la Andre nu prea au avut noroc în dragoste. Cu toate astea, cele două au reușit să aibă o carieră de succes și să-și crească copiii frumos. Andreea Antonescu, în vârstă de 38 de ani a vorbit într-un interviu pentru Click.ro despre bărbații din viața ei.

Aceasta este noua concurentă din competiția emisiunii Ferma, difuzată pe Protv. Artista a povestit că fetița sa a înțeles că ea va fi plecată o perioadă de timp. Referitor la despărțirea de Traian Spak, vedeta a declarat că nu este vorba despre o posibilă împăcare. Conform acesteia, divorțul nu a avut loc, pentru că Traian nu a ajuns în țară, acesta locuind în America. De asemenea, Andreea a declarat că între ea și fotograful Dragoș Borcănea nu există nicio relație de dragoste. „Eu și Dragoș am fost și suntem amici și cam atât! De mică am avut foarte mulți prieteni bărbați, iar de-a lungul timpului, fiind surprinsă alături de unii dintre ei, s-au tot speculat diverse lucruri total neadevărate!”, a spus aceasta.

Andreea Antonescu pregătită să nască al doilea copil

Întrebată dacă își dorește să-și refacă viața, artista a declarat că niciodată nu se știe ce îți rezervă soarta. Astfel, vedeta a subliniat faptul că se simte pregătită să își refacă viață și să facă al doilea copil. „Niciodată să nu spui niciodată!” În acest moment sunt pregătită să-mi refac viața, să fac practic tot ce nu am apucat până acum, nuntă, încă un copil, atât timp cât găsesc persoană potrivită! Întotdeauna am mers pe zicala “Mori cu amintiri, nu vise!”, a mai spus Andreea Antonescu. Solista trupei Andre a mai spus că preferă alături de ea un bărbat puternic, respectuos, care să o înțeleagă și să o iubească necondiționat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: