Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Sute de români s-au așezat la coadă pentru produse la reducere. S-au trezit cu noaptea-n cap

Sute de români s-au așezat la coadă pentru produse la reducere. S-au trezit cu noaptea-n cap

GALERIE FOTO (3) Romani la coada in Ploiesti

Sute de români din Ploiești s-au trezit cu noaptea-n cap, joi, pentru a sta la coadă la deschiderea unui magazin, care a a anunțat reduceri la produse. Totuși, de data aceasta românii nu s-au mai îmbulzit ca-n alte vremuri, ci au stat liniștiți la rând, respectând regulile anti-Covid.

Sute de români s-au așezat la coadă pentru produse la reducere. S-au trezit cu noaptea-n cap

Sute de români s-au trezit încă de la primele ore ale zilei pentru a se așeza la coada unui magazin nou deschis, în Ploiești, care a anunțat reduceri la produse. Deși astfel de situații sunt des întâlnite, de data aceasta românii nu s-au mai călcat în picioare și au stat liniștiți la rând, informează Antena 3.

Unii oameni au venit cu o oră și jumătate înainte de deschiderea noului magazin din Ploiești. Asta pentru a beneficia primii de reducerile la produse precum: perne, produse electrocasnice, produse pentru maşină, dar și grătare.

Potrivit presei locale, noul magazin din Ploiești se întinde pe o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri părtraţi și are peste 110 de locuri de parcare. Mai mult, are chiar și o stație de încărcare pentru automobilele electrice. Compania responsabilă de deschiderea spațiului comercial spune ca a pus la dispoziție 35 de noi locuri de muncă pentru oameni.

Zeci de persoane, la coadă, la un supermarket din Brașov

Momentul din Ploiești readuce aminte de situații similare. De exemplu, anul trecut, în miez de noapte, zeci de brașoveni s-au așezat la coadă, coș la coș, pentru a cumpăra produse la reducere dintr-un supermarket. Oamenii au fost atrași în special de reducerile uluitoare la tigăi și cratițe. Pentru că și atunci era pandemie, nici de această dată românii nu s-au mai îngrămădit ci, la fel, și-au așteptat liniștiți rândul.

Scene uluitoare la un supermarket din Brașov. Zeci de persoane s-au așezat la coadă, în miez de noapte, pentru a prinde reduceri la tigăi

Cozile formate de oameni la magazine sau supermarketuri, pentru a beneficia de reduceri, readuc aminte de năvala dată, în lanțurile de magazine, de la începutul pandemiei. Atunci, au cumpărat tot ce au putut pentru a se aproviziona, în izolare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: