Redactia.ro
Home » Monden » Sylvester Stallone, desfigurat de operațiile estetice! Cum arată acum celebrul actor

Sylvester Stallone, desfigurat de operațiile estetice! Cum arată acum celebrul actor

GALERIE FOTO (10) Sylvester Stallone, desfigurat de operațiile estetice! Cum arată acum celebrul actor

Teama de riduri şi de bătrâneţe nu o au doar femeile, iar acest lucru a demonstrat-o și Sylvester Stallone! Actorul a ajuns de nerecunoscut după intervențiile chirugicale la care a apelat. 

Sylvester Stallone, desfigurat de operațiile estetice

În anii ’80 era idolul femeilor, iar acum este un adevărat fan al operațiilor estetice. Sylvester Stallone s-a transformat total după ce a apelat la mai mulți medici pentru a încetini procesul de îmbătrânire.

Sylvester Stallone a începu să-și transforme chipul încă din anul 1990, atunci când a apărut în filmul ”Asasini”. Specialiștii care i-au analizat fața au văzut atunci primele semne ale injecțiilor cu Botox folosite de actor.

Sylvester Stallone, desfigurat de operațiile estetice! Celebrul actor nu ascunde faptul că a trecut pe la estetician, dar spune că scopul a fost refacerea unui nerv deteriorat încă de la naştere. Buza de sus, sprâncenele, pomeţii, toate au fost modificate în urma injectării cu Botox. Ca o consecință, i-au dispărut ridurile de expresie și nici zâmbetul cu care a cucerit atâtea femei în tinerețe nu mai e același.

Dincolo de explicaţiile actorului, fanii au observat, încă de acum câţiva ani, primele modificări de la nivelul feţei şi anume la frunte. Apoi, aproape după un orar strict, faţa i se modifica sistematic.  Trimestrial, lui Stallone îi dispăreau ridurile de expresie şi i se împietreau trăsăturile. Farmecul bărbatului de altădată a fost înlocuit de masca atât de cunoscută a superficialului plastifiat.

Sylvester Stallone, desfigurat de operațiile estetice! Cum arată acum celebrul actor

Celebrul actor calcă pe urmele mamei, care este dependentă de bisturiu

Sylvester Stallone, desfigurat de operațiile estetice! Și pentru că așchia nu sare departe de trunchi, celebrul Rambo calcă pe urmele mamei sale, Jackie, în vârstă de 98 de ani, care este depedentă de bisturiu, dar mai ales de Botox.

Sylvester Stallone pare să fie într-o cursă cu propria mamă pentru locul 1 în topul celor mai multe operații estetice de la Hollywood.

”Hollywood-ul se teme de vârstă, dar cred că bătrânețea revine la modă. Totuși, toți ar vrea să ajungă acolo ca mine, nu într-un scaun cu rotile sau într-un azil”, spunea Jackie Stallone în urmă cu câțiva ani.

Jackie a trecut prin nenumărate operații estetice, care au transformat-o dintr-o femeie frumoasă, în 1981, la un exemplu nefericit a ceea ce poate produce o intervenție chirurgială făcută din vanitate.

Mama lui Sylvester este una dintre vedetele de la Hollywood care au trecut printre cele mai multe operații estetice. În Cetatea Filmului circulă zvonul ca dimensiunea buzelor lui Jackie variază în funție de an, iar tenul său a fost și fin, cu riduri și, cateodată, în ambele feluri, în același timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: