Redactia.ro
Home » Știri » Tânăra mamă care a mers patru ore pe jos pentru a economisi bani pentru bomboane și-a îndeplinit visul chiar de Crăciun

Tânăra mamă care a mers patru ore pe jos pentru a economisi bani pentru bomboane și-a îndeplinit visul chiar de Crăciun

GALERIE FOTO (7) Tânăra mamă care a mers patru ore pe jos pentru a economisi bani pentru bomboane și-a îndeplinit visul chiar de Crăciun

Tânăra mamă care a mers patru ore pe jos pentru a economisi bani pentru bomboane și-a îndeplinit visul chiar de Crăciun. Mămica din Iași rămasă văduvă cu doi copii, a înduioșat o țară întreagă după ce a mers patru ore pentru a economisi 5 lei pentru bomboane. De Crăciun, Diana Condurache a avut parte de o surpriză de neuitat.

Tânăra mamă care a mers patru ore pe jos pentru a economisi bani pentru bomboane și-a îndeplinit visul chiar de Crăciun

Tânăra mamă care a mers patru ore pe jos pentru a economisi ani pentru bomboane și-a îndeplinit visul chiar de Crăciun. Diana Condurache, în vârstă de 23 de ani a rămas văduvă cu doi copii, Alberto, 5 ani și Sofia, 2 ani. Tânăra este dintr-o localitate din Iași, devenind cunoscută după ce a ales să meargă patru ore pe jos pentru a economisi bani pentru bomboane. Pentru a nu cheltui 5 lei pe un bilet de autobuz, a preferat să meargă 10 kilometri și să le cumpere dulciuri celor mici. Diana a rămas fără soț după ce acesta a decedat în urma unui meci de fotbal.

De Crăciun, dorința cea mare a Dianei s-a îndeplinit. Mai mulți oameni au pus mâna de la mâna și i-au construit Dianei o casă, în care să locuiască cu copiii săi. Primăria Cirotești i-a oferit tinerei terenul pentru casă, mai multe persoane au donat materiale, iar o echipă de constructori s-au apucat de treabă. Casa a fost gata chiar în ziua de Crăciun. „Bună seara lui Ajun! Moş Crăciun există şi l-am văzut astăzi la Diana Condurache în noua ei căsuţă! Moşul suntem chiar noi, ea singură şi-a început visul şi a pus temelia unei case. Deşi văduvă la 23 de ani, cu Albert şi Sofia în grijă, m-a făcut să cred că, dacă ea poate visa, noi trebuie să fim lângă ea! Am scris scrisoare şi Mitropoliei şi au fost de acord să ne trimită lemnul pentru acoperiş, mulţumim IPS Teofan că existaţi pentru noi şi cei în nevoie. Tabla a venit după un reportaj făcut de la oameni de bună credinţă. Toate acestea au fost puse în operă de băieţi binevoitori. Primăria a oferit lotul căsuţei şi proiectul. Astăzi, Diana a semnat recepţia la terminarea lucrărilor şi a primit cheile spre un viitor mai bun”, a transmis primarul comunei Ciorteşti, Alina Apostol.

Diana Condurache a rămas văduvă la 23 de ani

Diana a rămas văduvă în urmă cu un an, după ce soțul ei a murit pe terenul de fotbal. Aceasta locuia împreună cu socrii și cei doi copii, dar visul ei era să aibă propria casă, moștenire pentru cei mici. În amintirea soțului ei, tânăra a făcut primii pași în casă ținând la piept fotografia acestuia. Bărbatul era plecat la București, unde lucra pe șantier pentru a trimite bani acasă. După serviciu, bărbatul a plecat împreună cu prietenii la fotbal. Acesta a alunecat pe gazon și s-a lovit puternic la cap, iar după două săptămâni de stat în comă, organismul său a cedat. Diana își dedica tot timpul copiilor săi, iar într-o zi i-a lăsat la bunici pentru a merge la primărie. Pentru a economisi bani pentru copiii ei, a preferat să meargă pe jos ore întregi.

„Am avut de făcut nişte acte la primărie în comună şi nu am vrut să cheltui bani pe autobuz. Am lăsat copiii la bunici, am luat-o pe sora mea mai mică şi am plecat spre Ciorteşti. Nu e atât de scump microbuzul, dar când nu ai, şi doi lei ţi se par mulţi. Am mers aproximativ două ore dus şi alte două întors, că plouase şi era noroi pe drum. La câte nenorociri se întâmplă în ziua de azi, nu am vrut să mă urc la nimeni în maşină. Eu cât am fost mică nu am avut şi nu vreau să treacă şi ei prin asta. Am mers recent la Iaşi şi le-am luat trotinetă, că au văzut la alţii. Vreau să fie ei fericiţi şi să reuşim să terminăm casa. Ştiu că Iulian are grijă de noi de acolo, de sus”, a mai precizat Diana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: