Redactia.ro
Home » Știri » Tânără, „pilot de raliu” la 15 ani. A furat maşina unchiului ei, apoi a provocat un acident grav!

Tânără, „pilot de raliu” la 15 ani. A furat maşina unchiului ei, apoi a provocat un acident grav!

Accident mortal în Vaslui! A fost nevoie de un elicopter Smurd

O tânără de 15 ani, din Bumbeşti-Jiu, județul Gorj, s-a urcat la volan fără permis de conducere. Fata a furat mașina unchiului, a pierdut controlul autoturismului, iar mai apoi a zburat la propriu peste un gard și s-a înfipt în uşa de la beciul unei case.

Momentul dramatic a fost surprins de camerele de supraveghere montate în curtea casei care a fost avariată în urma impactului, în Curtişoara.

Fata a coborât din maşină pe picioarele ei

Pe imaginile video se poate observa cum, după accident, fata iese pe picioarele ei din maşină, vizibil afectată, însă. Şi locuitorii imobilului s-au speriat.

Au ieşit în grabă din casă şi s-au asigurat că adolescenta este teafără. Din fericire, nu a avut răni grave, însă a fost dusă la spital pentru evaluări medicale.

Adolescenta s-a ales cu dosar penal

Oamenii legii au ajuns destul de repede la faţa locului, alertaţi de martori. Chiar şi unchiul adolescentei a solicitat intervenţia ajutoarelor. Pe numele fetei în vârstă de 15 ani, polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal.

Aşadar, tânăra care s-a bucurat de câteva minute de libertate şi de o experienţă apropiată de ceea ce trăieşte un pilot de raliuri trebuie să dea socoteală pentru fapta ei nesăbuită.

În urma acestui accident, rămân pagubele materiale şi sperietura zdravănă trasă de fată.

Accident grav, sâmbătă, pe E85

Drumul naţional 2 a fostcomplet blocat, sâmbătă după-amiază, în judeţul Suceava, în urma unui accident în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism. Patru persoane au fost rănite.

În eveniment au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism. Patru persoane au fost monitorizate de către echipajele medicale trimise la faţa locului, două dintre ele urmând a fi transportate la spital.

La locul accidentului intervin pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu echipament pentru descarcerare, două ambulanţe SMURD (B2 şi TIM), fiind trimise şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Suceava.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: