Redactia.ro
Home » Știri » Tânără ucisă și incendiată pe un câmp din Ghimpați, a fost identificată

Tânără ucisă și incendiată pe un câmp din Ghimpați, a fost identificată

Noi detalii în cazul fetei incendiate.

Cazul tinerei ucise și incendiate în apropierea unui câmp din Ghimpați a șocat întreaga României. Zile întregi autoritățile au încercat să afle cine este aceasta, construindu-i chiar și un portret robot. Acum, aceștia au reușit să o identifice pe victimă.

Tânără ucisă și incendiată pe un câmp din Ghimpești, a fost identificată

Autoritățile au reușit să o identifice pe tânăra incendiată în apropierea unui câmp din Ghimpați. Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, victima ar fi avut 32 de ani și ar fi din județul Ilfov. Mai mult, aceasta se pare că nu figura ca fiind dispărută în baza de date a Poliției.

În urmă cu o săptămână cazul tinerei găsite ucisă în valiză, a șocat pe toată lumea. Un șofer care circula pe DN6, județul Giurgiu a descoperit trupul unei femei carbonizat în proporție de 90%, fiind băgat într-o valiză și aruncată în șanț. „Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul I.G.P.R. (Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică) se deplasează în județul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. În această dimineață, au fost suplimentate efectivele participante la activități”, se arăta în comunicat.

Simona Ghinea, fata disparută din București

Simona Ghinea, tânăra în vârstă de 23 de ani dispărută în urmă cu câteva zile, părea că este victima de pe câmpul în apropiere de GHimpați. În urmă cu câteva zile, după o mobilizare pe rețelele de socializare și cu intervenția autorităților, fata a fost găsită internată în spitalul Obregia.

Astfel, autoritățile au cercetat în continuare pentru a identifica victima. Într-un final s-ar fi aflat despre cine este vorba. Cert este faptul că suspectul se află încă în libertate, iar polițiștii nu au nicio pistă despre el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: